Sosyal Medya

Güncel

AK Partili vekilin zehirli yemek savunması

Recai Berber, incelenme tamamlanmadan askerlerin zehirlenmesi olayını münferit ilan etti. Böyle şeylerin 40 derecede normal olduğunu savundu



Manisa'da askerlerin art arda toplu olarak zehirlenmesi olayının yankıları sürüyor. AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber'e göre yaÅŸananlar münferit bir olaydan baÅŸka bir ÅŸey deÄŸil.

Berber, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuÅŸmada Türkiye'de gıda güvenliÄŸinde yüksek teknolojiler sayesinde bugüne kadar bir sorun yaÅŸanmadığını vurgulayarak, "Yıllardır Millî EÄŸitim Bakanlığının taşımalı eÄŸitim yapılan yerlerinde de aynı ÅŸekilde yemek hizmeti veriliyor, duydunuz mu ÅŸimdiye kadar." Ã¶rneÄŸini verdi.

"40 DERECEDE, YEMESENÄ°Z DE HASTA OLURSUNUZ"

Manisa’da hava sıcaklığının 40 derece olduÄŸunu vurgulayan AK Partili vekil “Ben 40 derecede askerlik yaptım Tuzla Piyade Okulunda, ne demek olduÄŸunu biliyorum. Hiçbir ÅŸey yemeseniz de o gün akÅŸam hasta olursunuz.” dedi.

Berber, kendisine itiraz eden CHP’li vekillere ise “Evet, olursunuz. Tabii, yaÅŸamadığınız için bilmiyorsunuz.” diye karşılık verdi.

ZEHÄ°RLENMELERÄ°NÄ°N NEDENÄ° SALMONELLA BAKTERÄ°SÄ°

Manisa Valisi Hakan Güvençer, 1. Piyade Er Eğitim Tugay Komutanlığında bir askerin ölümü, yüzlerce askerin de hastalanmasına yol açan salgının salmonella bakterisinden kaynaklandığını açıklamıştı. Askerlerin bu bakteriyi akşam yemeğinde yedikleri tavuktan kaptığı sanılıyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.