Sosyal Medya

Güncel

Ülker'in 1 Nisan reklamı sosyal medyada infial yarattı, 'nöbet' çağrıları yapıldı

Dünya şaka günü adına yaptığı reklam filmiyle, Ülker gıda markası sosyal medyada büyük bir tepki ile kaşılaştı. Reklam filminde kullanılan ses ve verilmek istenen mesajın subliminal olduğu; ülkemizin birlik ve beraberliğine kast eden FETÖ terör örgütünün propagandasının yapıldığı gerekçesiyle vatandaşlar sosyal medya üzerinden on binlerce tepki mesajı attı.



Dünya ÅŸaka günü adına yaptığı reklam filmiyle, Ãœlker markası sosyal medyada büyük tepki gördü. Reklam filminde kullanılan ses ve verilmek istenen mesajın subliminal olduÄŸu; ülkemizin birlik ve beraberliÄŸine kast eden FETÖ terör örgütünün propagandasının yapıldığı gerekçesiyle vatandaÅŸlar sosyal medya üzerinden onbinlerce tepki mesajı attı. Bunun bir darbe kalkışmasının ayak sesleri olduÄŸunu öne sürenler dahi oldu. Paylaşımlar Twitterda Ãœlker hashtagını zirveye taşıdı.  

15 Temmuz'un öncesinde yayınlanan subliminal içerikli reklam filmlerini hatırlatan reklam filmi üzerine, bazı vatandaşlar Erdoğan'ın Kısıklı'daki evinin önünde toplandı. Reklamda yapılan saat 4 vurgusu da yine sosyal medyada 'nöbet' çağrılarına neden oldu.

#Ãœlker hashtagı saatlerdir gündemdeki yerini koruyor. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.