Sosyal Medya

Güncel

Türkiye'de mahkumlara tek tip kıyafet gerekli mi?

Darbecilerin şık giyimi ve pişkin tavırları kamuoyunda büyük tepki çekti.



15 Temmuz darbe girişimi esnasında 241 vatandaşımız vahşice şehit eden 1535 vatandaşımız yaralayan darbeci teröristlerin mahkemeye jöleli saçlar, gravatlı takım elbiseler ile katılmaları büyük tepkiye neden oldu.

Bu durum özellikle evlatlarını, eşlerini, babalarının kaybeden şehit yakınlarının nezdinde tüm halkın vicdanını yaraladı

Fetullahçı terör örgütünün sosyal medya üzerinden cezaevlerinde işkence olduğu propaganlarının aksine başta 'menfez Paşası' olmak üzere darbecilerin devletin cezaevlerinde milletin vergisi ile yeterince semirmiş kilo almış oldukları açıkca görülüyor.

 

 

DEVLET BU ÅžAKLABANLIÄžA MÃœSADE ETMEMELÄ°!

FETÖ'nün darbe girişimine karışan vatan hainlerinin ABD'de olduğu gibi tek tip cezaevi kıyafeti ile duruşmalara getirilmelerisi tartışılmalı

Podyumda gezer gibi mahkemelere çıkıp kameralara poz veren FETÖ'cü darbecilerin ve buna benzer terör suçlarını işleyen tüm mahkumların diğer suçlulardan ayrılması adına yeni bir uygulamaya geçilmesi elzem gözükmekte.

Başta ABD olmak üzere bir çok ülkede yaygın olarak uygulanan tek tip mahkum kıyafeti ve zincir kelepçe uygulaması toplumun vicdanını rahatlatması açısından en uygun uygulama olacaktır.

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.