Sosyal Medya

Dünya

FETÖ'den hapishane tesellisi: Hz. Hatice yanıma oturdu

FETÖ soruşturması kapsamanında, tutuklu bulunanları teselli etmek için "Hz. Hatice yanıma oturdu" mesajları atıldığı ortaya çıktı.



Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan bazı şüphelilerin kullandığı telefonlar, İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan özel ekip tarafından teknik incelemeye alındı.

EAGLE YAZIÅžMALARI BULUNDU

Bazı telefonlarda bulunan Skype görünümlü ikona sahip örgütün şifreli mesajlaşma uygulaması Eagle yazışmalarında, 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından tutuklananların yakınlarını motive etmek için, cezaevindekilerin hayatlarından memnun oldukları, sohbet, muhabbet, tesbihat, yeme içme ve voleybol etkinlikleri yaptığından bahsedilen mesajlara ulaşıldı.

FETÖ'den hapishane tesellisi: Hz. Hatice yanıma oturdu
(Fotoğrafın büyük halini görmek için üzerine tıklayınız)

"HZ. HATÄ°CE YANIMA OTURDU"

Örgütün memur hazırlama imamı M.G'nin Eagle üzerinden, 8 Aralık 2016'da "Bunu sosyal medyada yayabildiÄŸimiz kadar yayalım" baÅŸlığıyla paylaÅŸtığı mesajda ÅŸu ifadeler yer aldı:"EÅŸim cezaevinde 70 gündür tutuklu. Açık görüşte paylaÅŸtığı bir hadiseyi nakletmek istiyorum. 8 kiÅŸilik bir koÄŸuÅŸta 23 kiÅŸi kalıyor. İçeride 8 aydan fazla kalan bacılarımız var. Son bir ayda bir doktor ablamız bunalmış ve sıklıkla aÄŸlıyormuÅŸ, bu hafta hastaneye gitmiÅŸ. Elleri kelepçeli, morali daha da bozulmuÅŸ, döndüğünde eÅŸim ablaya nasıl olduÄŸunu sormuÅŸ. Abla, 'Hamdolsun çok iyiyim. Dönüşte araçta yanıma Hz. Hatice annemiz oturdu, cezaevine gidene kadar elimi hiç bırakmadı. Bana 'Kızım niye bu kadar aÄŸlayıp kendini üzüyorsun, Efendimiz ve biz sizinle beraberiz, az kaldı sabır' demiÅŸ."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.