Sosyal Medya

Güncel

Avrupalı bürokrattan AP'ye tepki: Yasaklayın artık!

Polonyalı bürokrat Zdechovsky, üyesi olduğu Avrupa Parlamentosuna sert tepki gösterdi. İstanbul'daki saldırı sonrası tweet atan Zdechovsky, ""İstanbul'da 29 ölü. Teröristlere artık tolerans gösterilmemeli. PKK, DEAŞ'ı durdurun ve AP'de yasaklayın" ifadelerini kullandı.



İstanbul Beşiktaş'ta 30'u polis 38 kişinin şehit edildiği alçak saldırı sonrası dünyanın pek çok yerinden tepkiler geliyor. Avrupa ülkelerinin 'terör' ifadesini kullanmaması dikkati çekerken, Avrupalı bazı bürokratlar, Avrupa Parlamentosuna tepki göstererek, "PKK'yı artık yasaklayın" ifadelerini kullandı.

Avrupa Parlamentosunun (AP) Polonyalı üyesi Tomas Zdechovsky de saldırıya dair tepkisini Twitter üzerinden paylaştı. Zdechovsky, mesajında, "İstanbul'da 29 ölü. Teröristlere artık tolerans gösterilmemeli. PKK DEAŞ'ı durdurun ve AP'de yasaklayın." ifadelerini kullandı.

 

29 dead in Istanbul. No more tolerance for terrorists stop  and ban them from the EP @DuyguLeloglu@MevlutCavusoglu @EPPGroup




Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da sosyal medyadaki Twitter hesabı üzerinden AP'nin Polonyalı üyesi Tomas Zdechovsky'ye verdiği cevapta, "Teşekkürler Tomas, bu tam da AB kurumlarından ve üye ülkelerinden görmek istediğimiz tutum." ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.