Sosyal Medya

Güncel

Atatürk mü Abdülhamit mi? Sonuçların belli olmasına saatler kaldı!

20 Aralık'ta açılacak olan Avrasya Tüneli'nin ismi için Ulaştırma Bakanlığı'nın açtığı anket bu gece yarısı sona eriyor.



Ä°stanbul BoÄŸazı’nın altına inÅŸa edilen, hem tekerlekli araçların hem de metronun geçiÅŸine olanak saÄŸlayan ‘Tüp GeçiÅŸ Projesi’ 20 Aralık’ta CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan tarafından açılacak. ‘Avrasya Tüneli’ olarak bilinen projeye verilecek isim için UlaÅŸtırma Bakanlığı’nın resmi internet sitesinde anket baÅŸlatıldı.  Ankette isim seçenekleri bulunmuyor. 1 Aralık’ta baÅŸlayan oylama iÅŸlemi ise bugün saat 23.59'da sona erecek.UlaÅŸtırma Bakanlığı yetkilileri anket hakkında  "En çok önerilen isim 20 Aralık'ta tünelin açılış töreninde kamuoyuna açıklanacak. O güne kadar hangi isimlerin önerildiÄŸi, kaç ismin yarıştığı gibi bilgiler kamuoyuyla paylaşılmayacak. Ä°steyen istediÄŸi ismi önerebilir" açıklamasını yapmıştı. 
 
 
Avrasya Tüneli'nin isminin ne olacağı vatandaşlar tarafından merakla bekleniyor. Kamuoyunda Avrasya Tüneli olarak bilinen projenin ismi için Ulaştırma Bakanlığı'nın açtığı anket büyük ilgi görüyor. Sosyal medyada tünelin isminin Mustafa Kemal Atatürk, Abdülhamid Han ve ve Alparslan Türkeş olması için ayrı ayrı kampanyalar yürütülüyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.