Sosyal Medya

Güncel

DiriliÅŸ ErtuÄŸrul dizisiyle ilgili iftiralara cevap

'Engin Altan Düzyatan Zam Aldı' haberlerini yalanlayan Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı Mehmet Bozdağ, "Tamamen hayal mahsulü ve kurgu unsuru" dedi.



Son dönemde çeşitli basın organlarında ortaya çıkan Engin Altan Düzyatan'ın bölüm başı ücretinin 100 bin liraya çıktığı iddialarıyla ilgili, dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ açıklama yaptı.

Twitter hesabından açıklama yapan BozdaÄŸ, iddiaları kesin bir dille yalanladı. 

Yapılan kamuoyu açıklamasında ise şu ifadelere yer verildi:

"Yapımcılığını üstlendiÄŸimiz DiriliÅŸ 'ErtuÄŸrul' Dizisi baÅŸrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'la ilgili bazı basın kuruluÅŸlarında yer alan 'DiriliÅŸ ErtuÄŸrul'da Oynayan Engin Altan Düzyatan Zam Mı Aldı?', 'ErtuÄŸrul Gaziye Zam',  'Sakalını Kesmeyince Zam Aldı' baÅŸlığıyla yayınlanan haberler ve haberlerde yer alan içerikler gerçeÄŸi yansıtmamaktadır.

Tamamen hayal mahsulü ve kurgu unsuru olan haberlerde yer alan; oyuncunun, dizideki karakteri dışında başka bir role bürünmesi ve seyrici karşısına çıkmasını istemeyen yapımcının Düzyatan'a jest yaparak bölüm başı aldığı ücreti arttırdığı bilgisi doğru değildir.

Türkiye'de izlenme ve reyting rekoları kıran, 30'dan fazla ülkede yayınlanan, yapım ve senaryo içeriği olarak milyonların takdirini kazanan Diriliş 'Ertuğrul' dizimizi; magazinleştirme amacı güden ve siz değerli izleyicilerimizi yanlış bilgilendiren bu tür haberlerin gerçekle ilgisi olmadığı bilgisini kamuoyu ve izleyicilerimizle paylaşırız"

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.