Sosyal Medya

Güncel

Kılıçdaroğlu CHP'den ihraç ediliyor!

Kemal Kılıçdaroğlu talimat verdi, kardeşi Celal Kılıçdaroğlu CHP'den ihraç ediliyor. Celal Kılıçdaroğlu, ağebeyinin FETÖ soruşturmaları konusunda yaptığı eleştirilere karşı çıkmıştı.



Aydın'ın FETÖ’den temizlenmesi ve “Didim belediyesi ile FETÖ arasındaki baÄŸlantının” ortaya çıkartılması gerekçesiyle Söke’den Didim’e yaptığı yürüyüşle ve ölüm orucuna baÅŸlaması nedeniyle CHP’lilerin tepkilerini toplayan CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu’nun kardeÅŸi Celal KılıçdaroÄŸlu hakkında MYK toplantısında kesin ihraç istemiyle disipline sevk kararı verildi.
 
KEMAL KILIÇDAROĞLU İSTEDİ
Hürriyet'te yer alan habere göre CHP Genel BaÅŸkan Yardımcısı Tekin Bingöl, Celal KılıçdaroÄŸlu’nun söz konusu yürüyüşünün sürekli olarak Genel BaÅŸkan KılıçdaroÄŸlu ile iliÅŸkilendirildiÄŸini ve bunun rahatsızlık yarattığını ifade ederek, “Genel BaÅŸkanımızın talimatıyla Celal KılıçdaroÄŸlu, kesin ihraç istemiyle disipline verildi” dedi. 
 
Herkesin kendisinden sorumlu olduğunu belirten Bingöl, şöyle konuştu: "Genel Başkanımız 7 kardeşler. Kardeşlerden bir tanesinin farklı bir tutumu var. Bu, Genel Başkanı çok bağlamaz. Başka siyasetçinin kardeşinin ya da bir aile bireyinin yaptığı olumsuzluklar üzerinden bir siyasetçinin yargılanması veya onun üzerinden bir bakış açışı ile yaklaşmak son derece çirkin ama bunu maalesef işte yapıyorlar" diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.