Sosyal Medya

Güncel

O rektör Cumhurbaşkanının kararı sonrası kariyerine nokta koydu

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü seçiminden sonra yeniden atanmayan Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu bir açıklama yaparak, Rektör olarak atanan Prof. Dr. Mehmed Özkan’a başarılar diledi ve akademik hayatına veda etti.



Barbarosoğlu şöyle dedi:
“5 AÄŸustos 2012 tarihinden itibaren büyük gurur, mutluluk ve heyecanla sürdürdüğüm rektörlük görevimin sonuna gelmiÅŸ bulunuyorum. Ãœlkemizde olduÄŸu kadar uluslararası alanda da birçok baÅŸarıya imza atan, özgürlükçü, çoÄŸulcu ve katılımcı bir anlayışla üniversitemizi akademik ve bilimsel alanda daha da yukarılara taşıyan, birlikte görev yaptığım tüm arkadaÅŸlarıma, destek veren tüm öğretim üyelerimize, çalışanlarımıza ve öğrencilerimize çok teÅŸekkür ediyorum.
Kırk yılı aÅŸkın bir süredir öğrenci, öğretim üyesi ve idareci olarak çeÅŸitli düzeylerde katkıda bulunduÄŸum üniversitemize veda ediyor ve akademik hayatımı noktalıyorum. BoÄŸaziçi Ãœniversitesi’nin tarihi, gelenekleri, ilkeleri ve üstün kadrosu sayesinde gelecekte de varlığını en baÅŸarılı ÅŸekilde sürdüreceÄŸine eminim.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.