Sosyal Medya

Güncel

Devrimci avukat FETÖ töreninde ağlayarak şiir okumuş - VİDEO

FETÖ'den tutuklanan Devrimci Sosyalist Prtisi üyesi avukat Mücteba Kılıç'ın FETÖ liderine ağlayarak şiir okuduğu ortaya çıktı



MİT'in yaptığı titiz çalışma sonucu FETÖ'ye yönelik operasyonlar kapsamında isimlerden biri olan Avukat Mücteba Kılıç ile ilgili ilginç bilgiler ortaya çıktı.

GÖZALTINA ALINDI

Mücteba Kılıç'ın lise yıllarından itibaren birbirinden farklı işlerde vazifelendiği anlaşıldı. Kendisini solcu olarak gösteren Mücteba Kılıç'ın yıllar önce FETÖ liderine ağlayarak şiir okuduğu ortaya çıktı. Devrimci Sosyalist İşçi Partisi üyesi Mücteba Kılıç FETÖ operasyonu ile gözaltına alınmıştı.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe giriÅŸimine iliÅŸkin yürütülen soruÅŸturma kapsamında gözaltına alınan 43 yaşındaki Mücteba Kılıç’ın bürosunda ve evinde de arama yapılan Kılıç, emniyetteki iÅŸlemlerinin ardından Ankara'ya gönderildi.

Ä°stanbul Barosu avukatlarından olan Mücteba Kılıç  Dokuz Eylül Ãœniversitesi Hukuk Fakültesi Mezunu. Kendisini "sivil toplumcu bir aktivist, özgürlükler baÄŸlamında ayrımcılığa karşı olan bir demokrasi savunucusu "olarak tanımlayan Mücteba Kılıç’ın ilginç bir hayat hikayesi var.

Mücteba Kılıç’ı ilk olarak Genç Siviller grubu ile tandık. Daha sonra adliyede bir kadın sanıkla yaÅŸadığı kavga ile gündeme geldi. Daha sonra ise  Reza Zarrab ile bir telefon konuÅŸmasında kendisine küfrettiÄŸini öne sürerek dava açması haber olmuÅŸtu

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.