Sosyal Medya

Güncel

FETÖ'den korkunç Erdoğan planı

Terör örgütü FETÖ'nün önde gelen isimlerinden olan Mustafa Yeşil'in 17-25 Aralık sonrası Erdoğan için 'intihar edecek ya da akıl hastanesine yatırılacak' dediği ortaya çıktı.



Hüseyin Gülerce Habertürk'te katıldığı canlı yayında 17-25 Aralık süreci sonrası Mustafa Yeşil ile yaşadığı bir sohbeti anlattı. Gülerce, FETÖ'nün tek hedefinin TSK olduğunu söylerken Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili Mustafa Yeşil'in söylediği tüyler ürperten sözlerini paylaştı. İşte o sözler:

"Mustafa Yeşil ne söyledi de benim "hizmet dünyamı" yıktı? 25 Aralık'tan 3 gün sonra Ahmet Taşgetiren, istifa etti Bugün gazetesinden Star'a geçti. Birkaç dün sonra, Mustafa Yeşil yardımcısıyla Yalova'ya geldi. Ama ondan bir ay önce de, eşleriyle geldi ikisi, orada bir takım imalarla bana, "ayağını denk alsan" gibi bir şeyler söyledi. Beni ikaz ettiği belli.

"ERDOÄžAN YA Ä°NTÄ°HAR EDECEK YA DA..."

"Tayyip Bey" dedi, "30 Mart yerel seçimlerini göremeyecek" dedi, "ya intihar edecek ya da akıl hastanesine götürülecek" dedi. Benim kafam allak bullak oldu. Tayyip Bey imam hatip lisesi mezunu dindar bir insan, böyle bir insan ve intihar.

"ASIL AMAÇ TSK'YI ELE GEÇİRMEK"

O böyle deyince "siz bu iÅŸi neden büyütüyorsunuz, niye dedim yargıda, emniyette, TSK'da insanlar olmasını önceliyorsunuz" dedim. "Bak abi" dedi, saÄŸ kolunu uzattı, "asıl kol bu" dedi, "diÄŸerlerinin hepsi bu kolu korumak için." Ben hizmeti böyle mi anlamışım? Ben Gülen'den böyle bir ÅŸey duymamışım. Adam Silahlı Kuvvetleri ele geçirmenin asıl fetih olduÄŸunu söylüyor. Ben bunu savcıya söyledikten sonra Mustafa YeÅŸil kaçtı."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.