Sosyal Medya

Güncel

Darbeci komutanın ismi gitti, Başkomutan Erdoğan'ın ismi yazıldı!

Darbecilerin 1 numarası Akın Öztürk'ün Gümüşhane'de sergilenmesi için hediye ettiği ve üzerinde isminin yer alığı F-5 tipi savaş uçağının üzerine Cumhurbaşkanı'nın ismi yazıldı.



Hakkında vatana ihanet suçundan işlem başlatılan eski Hava Kuvvetleri Komutanı Akın Öztürk'ün Gümüşhane'de, sergilenmesi için gönderdiği Türk Silahlı Kuvvetlerine ait kullanılmayan eski F-5 tipi savaş uçağının üzerindeki ismi silinerek Recep Tayyip Erdoğan yazıldı.

CUMHURBAÅžKANI ERDOÄžAN'IN Ä°SMÄ°NÄ° YAZDILAR

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, eski Hava Kuvvetleri Komutanı Akın Öztürk'ün Gümüşhane'ye gönderdiği uçağın ismini değiştirerek Recep Tayyip Erdoğan yaptı.

MİLLETİN PARASIYLA ALINMIŞ BİR UÇAKTIR

Çimen, AA Muhabirine yaptığı açıklamada, "Uçak bizim, eski Hava Kuvvetleri Komutanı Akın Öztürk kendi hemşehrimizdi. Onur duyuyorduk ama bu saatten sonra kara bir leke ile anılacak. Biz uçağın ismini değiştirdik. O uçak milletin parasıyla alınmış bir uçaktır. Milletin uçağıdır. Biz uçağa başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ismini koyduk. Uçağın adı Recep Tayyip Erdoğan uçağı oldu" dedi.

"MİLLET KENDİ GELECEĞİNE SAHİP ÇIKTI"

Milletin milli iradesine sahip çıktığını söyleyen Çimen, "Millet kendi geleceğine sahip çıktı. Tüm siyasi partilerimize, genel başkanlarımıza, tüm üyelerine ve tüm hemşehrilerimden Allah razı olsun. 15 Temmuz hem bizim demokrasi bayramımız, hem bir kara günümüz oldu" diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.