Sosyal Medya

Güncel

CHP'li Aziz Kocaoğlu: Başbakan Binali Yıldırım olsun

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 'Başbakan kim olsun diye sorsalar benim gönlümdeki isim Binali Bey' dedi.



Ege TV'de Hüseyin Aslan'ın sunduğu programa katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

"Binali Yıldırım baÅŸbakan olursa Ä°zmir'e etkisi ne olur?" sorusunu yanıtlayan BaÅŸkan KocaoÄŸlu, tercih hakkı olsa kendisinin de UlaÅŸtırma, Denizcilik ve HaberleÅŸme Bakanı'nın ismini söyleyeceÄŸini açıkladı. 

Kocaoğlu, şunları söyledi:

"BAÅžBAKAN KÄ°M OLSUN DÄ°YE SORSALAR BÄ°NALÄ° BEY DERÄ°M"

"Benim mevcut hükümette en çok tanıdığım, en çok görüştüğüm isim Sayın Binali Yıldırım'dır. Kendisiyle siyasi centilmenlik çerçevesinde siyasi mücadele verdiÄŸim de oldu, birlikte iÅŸlere imza attığımız da oldu. Binali Bey'in BaÅŸbakan olması, mutlaka Ä°zmir'in lehine olacaktır. Binali Bey BaÅŸbakan olursa, Ä°zmir'e mutlaka destek verecektir, vermek de görevidir. Tabii ki AK Parti'nin içiÅŸlerine karışma lüksüne sahip deÄŸiliz. Hele ben yerel bir yöneticiyim ve genel siyaset konuÅŸmayı da sevmem. Ama bana sorsalar ‘Kim olsun' diye, ‘gönlümden geçen isim, Binali Bey' derim"

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.