Sosyal Medya

Güncel

Mihraç Ural'ın son anları: Beni öldürmeyin

Esad'ın tetikçisi olan Türkmen katili Mihraç Ural'ın son görüntüsü ortaya çıktı. Ural'ın 'beni öldürmeyin' diye yalvardığı iddia edildi.



BaÅŸta Reyhanlı saldırısı olmak üzere Suriye'deki birçok katliamın baÅŸ aktörü olarak Esad'ın destekçileri arasında yer alan Mihraç Ural, Suriye'ye sızan 7 kiÅŸilik Malazgirt TÄ°M'i tarafından öldürüldü. 

YEREL KAYNAKLAR DOÄžRULADI

Suriye'de yüzlerce insanın öldürüldüğü katliamlara imza atan, Acilciler terör örgütü ve Esad rejimine tetikçilik yapan Mukaveme-i Suriye çetesinin lideri Mihraç Ural'ın öldürüldüğü yerel kaynaklar tarafından doğrulandı.

Türkmen katili Mihraç Ural'ın son görüntüsü olduğu belirtilen bir fotoğraf ortaya çıktı. Beline kadar toprağa gömülen terörist, sorgulandı. Bu sırada Ural'ın "Öldürmeyin" diye yalvardığı belirtildi.

Öte yandan Ural'la birlikte ölenler arasında Rus subayların da bulunduÄŸu belirtildi. Daha önce de BeÅŸar Esad'ın katliam yapan generallerinden Hasan Suheyl Hasan öldürülmüş ancak rejim, generalin yerine kardeÅŸini geçirerek hileye baÅŸvurmuÅŸtu. Ä°ranlı Kasım Süleymani de vurulmuÅŸtu, Ä°ran ve rejim kaynakları akıbetini hala gizliyor. Ayrıca Süleymani de 6 aydır ortalarda görünmüyor.

Kaynak: Takvim

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.