Sosyal Medya

Güncel

Rektör Yardımcısı Arı istifa etti

Katıldığı televizyonda söylediği sözler nedeniyle tepki toplayan Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Arı istifa etti.



Ajanslarda yer alan habere göre: Sabahattin Zaim Ãœniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Arı üniversitedeki görevinden istifa etti. Arı'nın bir televizyon programında söylediÄŸi sözler ÅŸaÅŸkınlık yaratmıştı. Arı, “Bizde de ÅŸimdi okuma oranı arttıkça beni afakanlar basıyor. Ben daha çok cahil ve okumamış, tahsilsiz kesimin ferasetine güveniyorum bu ülkede" demiÅŸti.

KILIÇDAROĞLU'NDAN SERT SÖZLER

Sebahattin Zaim Üniversitesi Rektör Yardımcısı 'Bizde de şimdi okuma oranı arttıkça beni afakanlar basıyor. Ben açıkçası korkuyorum, ben her zaman cahil halkın ferasetine güveniyorum. Ülkeyi ayakta tutacak olanların okumamış cahil halk." diyor. Bunu diyen bir profesör. Hani gerizekalı desem onun da bir düzeyi var. Peki bu ülkeyi en iyi kim yönetir? CHP yönetir. Türkiye'nin başına bu kadar sorun açan bir hükümetin siyasal sorumluluğunu alması lazım. Sıcak koltuğuna oturacak her gün şehit haberleri gelecek ama ama oturmaya devam edecekler. Eğer ahlak varsa ahlakın kırıntısı varsa görevini bırakır.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.