Sosyal Medya

Güncel

Bağlar'a askeri sevkiyat başladı

Çatışmaların şiddetlendiği Diyarbakır'ın merkez ilçesi Bağlar'a tank sevkiyatı yapıldı.



AA'nın haberine göre: BaÄŸlar'ın Kaynartepe Mahallesi'nde baÅŸlayan sokaÄŸa çıkma yasağının ardından bölgeye askeri araç sevkiyatı sürüyor. Paletli askeri araçlar sokak baÅŸlarına konuÅŸlandırılırken mahalleye asker de girdi.

SokaÄŸa çıkma yasağı ilan edilen Diyarbakır'ın merkez BaÄŸlar ilçesi Kaynartepe Mahallesi'nde bazı bölgelere paletli askeri araçlar konuÅŸlandırıldı. 

Diyarbakır'ın merkez 4 ilçesinden biri olan Bağlar'ın Kaynartepe Mahallesi'nde önceki gece PKK'lıların ara sokaklardan caddelere çıkarak, durdukları araçları barikat olarak kullanıp, polise el yapımı patlayıcı, roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırması üzerine ilan edilen sokağa çıkma yasağı sürüyor. Çok sayıda polisin zırhlı araçlarla görev yaptığı mahalleye asker de girdi. 21.30 sıralarında ilçenin Koşuyolu Caddesi civarından mahalleye giren paletli askeri araçlar, çeşitli bölgelere konuşlandırıldı.

Öte yandan, dün akşam saatlerinden itibaren elektriklerin kesildiği ilçede operasyon da sürüyor. Bölgeden yer yer silah ve patlama sesleri duyuluyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.