Sosyal Medya

Dünya

Zeheb: Erdoğan Türkiye için büyük bir şans

Sudan'ın eski Cumhurbaşkanı Ez-Zeheb, Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu...



Sudan'ın 7. Cumhurbaşkanı Abdurrahman Swar Ez-Zeheb, Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında açıklamada bulundu. Ez-Zeheb, "Türkiye çok büyük bir ülke. Geçmişe baktığımızda bunu gayet açık ve net görüyoruz. Özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Türkiye için büyük bir şans" dedi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan bilgiye göre; CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan'ın da katılacağı Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından düzenlenen "Uluslararası Ä°yilik Ödülleri ödül töreninde, Afrika'nın en köklü sivil toplum kuruluÅŸlarından "Munazzama ad-Dawa al-Ä°slamiyye"yi 40'ı aÅŸkın Afrika ve Asya ülkesinde faaliyeti olan uluslararası bir sosyal yardım kurumuna dönüştüren Ez-Zeheb de ödül alacak.

"TÜRKİYE ÇOK BÜYÜK BİR ÜLKE"

Sudan'ın 7. Cumhurbaşkanı Abdurrahman Swar Ez-Zeheb, "Türkiye çok büyük bir ülke. Geçmişe baktığımızda bunu gayet açık ve net görüyoruz. Özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Türkiye için büyük bir şans. Onunla İslam ümmeti geçmişte olduğu gibi tekrar eski gücüne, kuvvetine yaklaşmış durumda" değerlendirmesinde bulundu.

"Uluslararası İyilik Ödülleri"ne layık görüldüğü için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'e teşekkür eden Ez-Zeheb, "Bu ödülle eğitim ve insani yardımlar alanında daha fazla iş birliğinin yapılmasını ve daha çok kişiye ulaşmayı temenni ediyoruz" ifadesini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.