Sosyal Medya

Güncel

6 HDP'li belediyenin araçlarına el konuldu

Diyarbakır'daki bazı ilçe belediyeleri hakkında başlatılan soruşturma kapsamında birçok iş makinesi ve araca el konuldu.



Diyarbakır Cumhuriyet BaÅŸsavcılığınca, terör örgütü PKKmensuplarına yardım ettikleri gerekçesiyleDiyarbakır'daki bazı ilçe belediyeleri hakkında baÅŸlatılan soruÅŸturma kapsamında birçok iÅŸ makinesi ve araca el konuldu.

Teröristlerin Diyarbakır'ın Sur ve Silvanilçeleri dahil birçok noktada hendek kazması, barikat kurması ve sokaklara patlayıcı yerleÅŸtirmesi bölge halkını maÄŸdur ediyor.

BaÅŸsavcılık, örgüt mensuplarına yardım ettikleri gerekçesiyle Diyarbakır'a baÄŸlı 6 ilçe belediyesi hakkında hakkında soruÅŸturma baÅŸlattı.

Dicle, Silvan, Sur, KulpBismil ve Lice belediyeleri hakkında baÅŸlatılan soruÅŸturma kapsamında ilçe belediyelerine ait bazı kepçe, araç ve tekerlekli iÅŸ makinesi ile Diyarbakır Su ve Kanalizasyon Ä°daresine (DÄ°SKÄ°) ait bir traktör kepçesine el konuldu.

Gözaltına alınan belediye çalışanları F.K, H.C, A.R.Ç, Y.S, A.Ö ve A.Ö. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.