Sosyal Medya

Dünya

Rusya Savunma Bakanlığı: Muhalifler taktik değiştirdi - ÖZEL HABER

Rusya Savunma Bakanlığının sözcüsü Tümgeneral İgor Konaşenkov basına açıklamasında Suriye'de muhaliflerin taktik değiştiklerini dedi.



 

 

Düşünce Mektebi -  Rusya medyasında yer alan haberlere göre Rusya Savunma Bakanlığının Sözcücü Tümgeneral İgor Konaşenkov Suriye’de muhaliflerin taktik değişdiklerini açıkladı.

Rus Basınına konuşan Rusya Savunma Bakanlığının temsilcisi Tümgeneral İgor Konaşenkov muhaliflerin eskiye oranla daha gizli ve çevik davrandıklarını dedi.

Suriye’de savaşdıkları muhaliflerden “teröristler” diye bahseden Rus General “Muhaliflerin artık taktik değiştiklerini, keçen aylardaki gibi görmeze-bilmeze hücumlar planlamadıklarını” dedi.

General Konaşenkov Muhaliflerin devamlı olarak hareket yollarını ve mühimmat ikmal yerlerini deüişdiklerini , genellikle geceler hareket ettiklerini, Rusya ve Suriye rejimine ait hava hücumlarından korunmak için devamlı yer değiştirdiklerini, iyi kamufle olduklarını bildirdi.

Muhaliflerin bu taktik değişimlerini tüm Suriye arazisinde gözlemlediklerini de sözlerine ekledi. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.

Tasarım ve Kodlama BEYRİBEY BİLİŞİM