Sosyal Medya

Güncel

Başbakan Davutoğlu: Biz mesajınızı aldık

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu, seçim zaferinin ardından AK Parti'nin gelenekselleşen balkon konuşmasını yaptı.



1 Kasım 2015 genel seçimlerin akabinde BaÅŸbakan Ahmet DavutoÄŸlu merak edilen balkon konuÅŸmasını yaptı. Ankara'daki AK Parti Genel Merkezi'nde vatandaÅŸlara seslenen BaÅŸbakan DavutoÄŸlu, 'CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan'a selam ediyorum' diyerek seherle birlikte iÅŸ başında olacaklarını belirtti.

Sandığın verdiÄŸi mesajın 4 yıl içinde yönetime yansıyacağının altını çizen DavutoÄŸlu, 'Hiç merak etmeyin, biz mesajınızı aldık' dedi.

Ä°ÅŸte DavutoÄŸlu'nun açıklamalarından satır baÅŸları;

BirliÄŸimiz için burada olan yürekli insanlar, deÄŸerli kardeÅŸlerim. 81 ilde vatandaÅŸlarım sizleri selamların en güzeli ile selamlıyorum. Allah'ın selamı üzerinize olsun.

Kurucu genel baÅŸkanımız sayın Recep Tayyip ErdoÄŸan'ın bir demokrasi ÅŸölenine çevirdiÄŸi bu balkondan sizlere hitap etmekten büyük bir onur duyuyorum. 

Size Hz. Mevlana'dan selamlar getirdim. Kendileri gurbette olup da yürekleri bu topraklarda olan bütün vatandaÅŸlarımıza selam olsun. 

SAYIN RECEP TAYYÄ°P ERDOÄžAN'A SELAM EDÄ°YORUM

Kaderini Türkiye'nin kaderine baÄŸlamış 1,5 milyarlık Ä°slam alemine selam olsun. 

Sayın Recep Tayyip ErdoÄŸan'a bir kez daha selam ediyorum. Son 13 yıl içinde bu hareketin içinde bulunmuÅŸ bütün gönüldaÅŸlarıma bir kez daha selam ediyorum. 

Sizler iradenize sahip çıkarak sandığı, birliÄŸi, kardeÅŸliÄŸi seçtiniz. Bütün dünyada barışı hakim kılmak için oylarınızı kullandınız. Allah bu ak elleri hep bir arada kılsın. 2002'den bu yana sahip çıktığınız partinize yine sahip çıktınız. Bir var olduÄŸumuz müddetçe AK Parti de varolacak dediniz. 

Sizler ülkemiz üzerinde oynanan oyunları gördünüz. Biz buradayız dediniz. 

Siz o sandıklara eski Türkiye'nin kaosunu gömdünüz. 780 bin kilometrekarenin tamanında oyları artırarak AK Parti'ye tek başına iÅŸ başına dediniz. 

"SEHERLE BÄ°RLÄ°KTE Ä°Åž BAÅžINA DÄ°YORUZ"

Milletimizin talimatı başımızın üstündedir. Seherle birlikte iÅŸ başına diyoruz. Allah sizlerden razı olsun. Türkiye 7 Haziran'da seçimlerden sonra bir dizi komplonun hedefi haline geldi. 

Ne olursa olsun Türkiye'yi 2023 hedeflerine götüreceÄŸiz dedik. AK Parti'nin tek bir derdi vardır, Türkiye'yi daha istikrarlı bir hale getirmek. 

Herkesin hukuku güvence altındadır. Türkiye daha güzel, daha muktedir olacaktır. Türkiye geliÅŸmeye devam edecektir. Herkese minnet ve ÅŸükranlarımızı bir kez daha ifade etmek istiyorum. 

Türkiye'yi her türlü gerilimden çıkaracağız. CoÅŸkuyu vakarla yaÅŸayacaksınız. 

"VERDÄ°KLERÄ° MESAJ 4 YILDA YÖNETÄ°ME YANSIYACAKTIR"

Ä°nÅŸallah gelecek seçimde AK Parti'ye oy verecek olan seçmenlerimize de selamlarımı iletiriyorum. Bugün bu seçimde yenilen yoktur. Bu seçimde Türkiye kazanmıştır. Demokrasimiz kazanmıştır. Verdikleri mesaj önümüzdeki 4 yılda yönetime yansıyacaktır. 

7 Haziran'dan buradaydık. Türkiye'yi hükümetsiz bırakmayacağız demiÅŸtim. Bizler hep buradayız. Daha nice zaferleri kutlayacağız. GereÄŸini yapacağız dedik. Türkiye bu sonuçla birlikte ayaklarına vurulmak istenen prangalardan kurtulmuÅŸtur. 

Milletin iradesine ipotek koymak isteyenler hak ettikleri cevabı milletten almışlardır. Kazanan gençlerdir. 

Bizler de seymenlerle gurur duyuyoruz. Bugünün kazananı yoksullardır. Bugün sadece AK Parti deÄŸil, bütün Türkiye kazanmıştır. GeleceÄŸimiz, umudumuz kazanmıştır. 

"HÄ°Ç MERAK ETMEYÄ°N, BÄ°Z MESAJINIZI ALDIK"

Bu aziz millet her türlü kutuplaÅŸmaya noktayı koymuÅŸ, bütün soru iÅŸaretlerini bir oyla sona erdirmiÅŸtir. Hiç merak etmeyin biz mesajınızı aldık. AK Parti bugünden sonra da toplumun her kesimini kucaklamaya devam edecektir. 

Biz sevgi tohumları ekmeye geldik. Kimse son 13 yılda kazanılan haklardan geri adım atılacağını zannetmesin. 

"BUGÜN 2002 DEVRÄ°MÄ°NÄ°N TESCÄ°L EDÄ°LMESÄ°DÄ°R"

ÖzgürlüÄŸü güvenliÄŸe asla feda etmeyeceÄŸiz. Yeni Türkiye'yi hep birlikte inÅŸa edeceÄŸiz. Bütün vatandaÅŸlarımızın can ve mal güvenliÄŸi, düÅŸünce ve inanç özgürlüÄŸü bizim emanetimizdir. Bu yolda koÅŸmaya devam edeceÄŸiz. Hz. Mevlana'nın dediÄŸi gibi bugün yeni bir gündür. Bugün 2002 devriminin tescil edilmesidir. 

Eski Türkiye bir daha geri gelmemek üzere yerin 7 kat altına gömülmüÅŸtür. Yeni Türkiye'nin inÅŸa süreci 1 Kasım 2015 tarihinde baÅŸlamıştır. 

Terör siyaseti diz çökmüÅŸtür. Hayır siyaseti yenilgiye uÄŸratılmıştır. 4 milyonu aÅŸkın oyla bizi destekleyen bütün yeni seçmenlerimize teÅŸekkür ediyorum. AK Parti saflarına katılan bütün seçmenlerimize bir kez daha minnetlerimi sunuyorum. Bugün Türkiye siyaseti kazanmıştır. 

Bugünkü sistemin Türkiye'nin ihtiyaçlarını karşılaÅŸamadığı apaçık ortadadır. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.