Sosyal Medya

Güncel

Hastaneden ilk açıklama

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen saldırıda hayatını kaybeden 27 kişinin cesetlerinin götürüldüğü Suruç Devlet Hastanesi'nden ilk açıklama geldi. Başhekim Yardımcısı tarafından yapılan açıklamada, " Tam bir can pazarı. 30'un üzerinde yaralı geldi. 6 tanesi ölü geldi. Hastaların büyük çoğunluğu diğer hastanelerde. Yanıktan tutun parça tesirliyi kadar her türlü yaralılar var" ifadeleri kullanıldı.



Suruç Devlet Hastanesi BaÅŸhekim Yardımcısı ReÅŸat DoÄŸan, yaralıların durumuyla ilgili açıklama yaptı. BaÅŸhekim Yardımcısı DoÄŸan, çok sayıda kiÅŸinin öldüÄŸünü ve yaralılarda parça tesirli bomba ve yanık izinin bulunduÄŸunu söyledi.
BaÅŸhekim Yardımcısı ReÅŸat DoÄŸan, ÅŸu açıklamaları yaptı:

Parça tesirli izleri var

"Saldırıyı kınıyorum. Tam bir can pazarı. 30'un üzerinde yaralı geldi. 6 tanesi ölü geldi. Hastaların büyük çoÄŸunluÄŸu diÄŸer hastanelerde. Yanıktan tutun parça tesirliyi kadar her türlü yaralılar var.

Tüm yaralılar ilk olarak buraya getirildi. Buradan diÄŸer hastanelere sevk edildi. Ä°ldeki bütün arkadaÅŸlarımız da duyarlılar. Orada gerekli müdahaleler yapılıyor. Ben de bomba patladığında alana girdim. Yerde cesetler vardı ama üzerleri örtülüydü. Açmak istemedim. Çok sayıda ölü var, onu söyleyebilirim."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.