“Yazıyı kim buldu?”
Pakistanlı Kazi Menan, 2013’te Washington’un en meşhur sokaklarından birinde açtığı restoranla evsiz ve fakirlere yardım ediyor.
Diyarbakır'da çarşamba gününden bu yana haber alamadığı oğlu Mehmet Akar'ın, HDP'liler tarafından dağa kaçırıldığını iddia eden Hacire Akar, HDP il başkanlığı binasının giriş
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, HDP'li 3 belediyeye yapılan kayyum ataması hakkında "Halka değil de teröristlere hizmet ediyorsa şehit yavrularımızın ailelerini belediyenin önüne koy
Bursa'da yapılan bir saha araştırmasında kadim Türk tarihine ışık tutan önemli bulgulara ulaşıldı.
İnsan Hakları İzleme Örgütü (HRW) Myanmar hükümetine, Arakanlı Müslümanlara karşı işlenen suçların araştırılması yönündeki uluslararası çabaları engellemeye son vermesi çağr
YÖK, Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Ahmet Ağırakça'nın görevden alınmadığını açıkladı. Görev süresi dolan Ağırakça'nın yerine başka bir ismin atandığını dile getirdi.
İnrahim Tenekeci / Yenişafak
Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti'nin 18. kuruluş yıldönümü etkinliklerinde konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, salı günü Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşmek üzere Moskova'ya gidecek.
İki gün önce HDP'nin Diyarbakır'daki il binasına giren oğlundan bir daha haber alamadığını ifade eden 70 yaşındaki acılı anne, "Benim oğlum gelene kadar buradayım. Oğlum gelene kadar
Suriye'de Esad güçleri ilerleyişine devam ediyor. Dün Han Şeyhun'da saldırılarda bulunan ve bölgeyi ele geçiren rejim güçleri, bugün de Hama'yı ele geçirdi.
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "Herkes bilmelidir ki her ne sebeple olursa olsun bir kadının şiddete maruz bırakılması ve canına kıyılması en büyük zulümdür" dedi.
Esed rejimi tarafından ele geçirilen Han Şeyhun'da Rus askeri medyacılar da görüntülendi.
Necip Fazıl Kısakürek'in yazdığı öne sürülen ve içerisinde Mustafa Kemal'e yönelik eleştiriler yer aldığı belirtilen 'Put Adam' kitabı hakkında soruşturma başlatıldı.