Son dönemde Esed rejimi güçleri ve Rusya'nın yoğun saldırılarına uğrayan İdlib'deki gelişmelere ışık tutabilecek gelişmeleri 10 maddede ksrşınızda.
Meclise sunulması beklenen taslak düzenlemenin yasalaşması halinde, mesai başlangıç ve bitiş saatlerine yakın 65 yaş üstü vatandaşlar ücretsiz faydalanamayacak...
ABD yaptığı açıklamada Türk askerine Suriye rejimi tarafından yapılan saldırı sonrasında Tükiye'nin meşru olarak karşılık vermesinin desteklendiği bildirildi.
Çin’de virüs taşıdığı şüpheli olanların 23 bin 438'e, müşahede altına alınanların sayısı 171 bin 329'a yükseldi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Kanal İstanbul'un imar planı onaylandı, askı sürecinin bitmesinin ardından ihale sürecini başlatacağız." ifadelerini kullandı.
Bingöl'den gelerek Diyarbakır'da HDP il binası önünde oturma eylemi yapan baba Metin ve anne Necla Açan, güvenlik güçlerine teslim olan oğullarına 4 yıllık hasretin ardından sarıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İdlib konusundaki gelişmeler her geçen gün artık altından kalkılamaz bir duruma geldi. Çok sabrettik..." dedi.
Milli Savunma Bakan Akar, İdlib'deki saldırıya ilişkin, "54 Rejim hedefi ateş altına alınmış, çeşitli kaynaklardan aldığımız bilgiye göre şu ana kadar 76 Rejim mensubu asker etkisiz h
Çin’in Vuhan kentinde yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle 10 günde inşa edilen hastane hizmete girdi.
Milli Savunma Bakanlığı, İdlib'de Rejim unsurlarınca yapılan yoğun topçu atışı neticesinde, 4 askerin şehit olduğunu bildirdi. Bakanlık, yaralılardan 1 asker ile 1 sivil personelin daha
İslam İşbirliği Teşkilatı, ABD Başkanı Donald Trump'ın sözde barış planını tamamen reddettiğini duyurdu.
Koronavirüs salgınının yaşandığı Çin'in Vuhan kentinden Türkiye'ye getirilen 42 kişi ile uçaktaki 20 mürettebatın, Dr. Zekai Tahir Burak Hastanesinde gözlem altında tutulduğu odalara
Fas'ın Libya'da yalnızca, uluslararası meşruiyete sahip Ulusal Mutabakat Hükümeti'ni (UMH) meşru kabul ettiği belirtildi.
Filipinler'de yeni tip koronavirüs nedeniyle bir kişi hayatını kaybetti. Ölen kişinin Çin'in dışında bu virüsten yaşamını yitiren ilk kişi olduğu bildirildi.
Yeşilçam'ın ünlü isimlerinden biri olan ve "Ömercik" filmiyle bilinen Ömer Dönmez evinde hayatını kaybetti. Dönmezin cenazesi öğlen namazına müteakip Üsküdar Selimiye Camii'nden kalka