Sosyal Medya

Makale

Derin Gözlerle Bakıyorum

Kalbime güveniyorum.
İmanı,umudu,isyanı barındıran kalbime.
Bu yüzden dünyada ki tüm hukuksuzlukların,
yoksullukların,adaletsizliklerin,sömürülerin hesabını sormalıyım.
Taki dillere düşsün ABCsi özgürlüğün
Fırtınaların,korkunç şimşeklerin çıktığı yerlerden,mertçe,delikanlıca kıvılcımlar saçarak yeryüzüne ırmaklar coşturmaya.Başka yolu yok.Yüreğimizin,coğrafyamızın orta yerine kondurulan siyonist çetelerden hesap sormalıyız.
siyonist işgalcilerin zulümlerini,katilliklerini gördükçe kalbimdeki sızıya yeni ateşler ekliyor yumruklarımı daha kavi hale getiriyorum.Nerede bir mazlum yürek infilak etse benim isyanım kabarıyor, tutuşuyor bir yanım
Derin gözlerle bakıyorum özgürlüğün meyvesine.İçimde ki yanardağı düşman bilmesin,bilmesin ki sevdamızın ateşinin nedenli şiddetli olduğunu tatsın.
Derin gözlerle bakıp yeminler ettim.Bu adi emperyalistlerin,vahşi kapitalistlerin plan ve tuzaklarını deşifre etmeye,alt üst etmeye, yüreğim avuçlarımda dünyayı sarsmaya.
Mazlumların gözyaşları yeryüzünü sulamaya devam ederken, bir hüznü bölüşüyorum çığlık çığlığa martıların arasında.
Ä°p ince sızılar geçiyor içimden ÅŸimdi nice daÄŸ ceylanlarının vurulduÄŸunu görünce,baÄŸrımdan kan ırmaklarının yavaşça akıp gittiÄŸini söylemeliyim sana kardeÅŸim.O zaman koskoca bir kainat omuzlarıma çöküyor birden.Hüzünlerin her türlüsünü tatıp acının daÄŸ çiçeklerini takıyorum yakama.
Onurlu ÅŸerefli bir sabaha uyanmak istiyorum.Dünyanın bütün direniÅŸ siperlerindeki  kardeÅŸlerime vuslat türküleri söylüyorum.Ä°nançla,aÅŸkla,
umutla haydi kardeÅŸlerim,derin bakalım ki kan revan içinde vurulup düşsekte,toprak  bizden yana.
Az kaldı''zalimler nasıl bir inkılapla devrilecekler ''gün doğdu doğacak dağların arkasında.Derin bakıyorum kardeşim,bu bizdeki hepten sevdadır bilesin.Ylınayak koşuyoruz dilimizde ağır bir söz ve zaman yarılıyor gitgide dudaklarımızda.İri iri taşlar biriktiriyoruz kucağımızda atmak için ,ölümcül uykuda yatanlara iki ayaklı şeytanlara.
Var olmanın ne demek olduÄŸunu göstermemiz gerek ,çakmak çakmak gözlerimizden yangın alarak durmadan koÅŸmamız gerek,taki cennetin özlediÄŸi insan olana dek.Derin gözlerle bakalım hayata,imanın bedelini ödeyelim iddiamızı ispat edelim.Hidayet ve Ä±slahın Allah'ın elinde olduÄŸunu unutmadan vazifemizi yerine getirmeye devam edelim.
Akıllarda ki sapma,nefislerde ki bozulma ,siyasi bilinçsizlik moralimizi bozmasın.Yeter ki sorumluluk bilinci içinde Allah'ın emir ve nehiylerini  yerine getirme hassasiyetini taşıyarak ve O'nunla karşılaÅŸmaya her an hazır olma ÅŸuuruyla  iç içe bir hayatı tamamlamanın kaygısı içinde olalım.Hayata derin bakan mümin çelikten bir adamdır.Ä°nançlarında hassas ,düşüncelerine ve deÄŸer yargılarına sırtını dönmeyen uzun yol yürüşçüsüdür.
Derin bakanın , derin müminin yürümesi bir eylemdir kardeÅŸim unutma.DeÄŸil mi ki Allah'tan geldik ALLAH'a  gideceÄŸiz , iÅŸte budur yürümenin asıl adı,asıl anlamı onun çizdiÄŸi yolda ona yürümek.Hayatın ritmini O'nun emirlerinden alarak yürümek. VahÅŸi kapitalizmin ,küresel emperyalizmin ,parçaladığı sekülerleÅŸtirdiÄŸi ruhları tamir etmek ,ihya etmek ,yeniden anlamlandırmak adına yürümek.
Yürümek ,ayaklarımızla,yüreğimizle,
ellerimizle tüm üniteleremizle tavır adamı olarak yürümek
Kabullerimiz ve red çığlıklarımızla yürümek 
Protestolarımızla dimdik onurluca,istikamet açısından sapmadan yürümek
Derin bakarak derin düşünerek 
Allah'ı ,kainatı,yaratılışı
Açlıkla kıvranan Afrikayı 
Mahsun mahsun bakan Kudüsü
Oluk oluk kan akan OrtadoÄŸuyu
Asyayı ,Türkistanı,Tacekistanı,
KeÅŸmiriÄŸ
Düşünerek idrak ederek yürümek 
Biliyorum bir gün 
Yeryüzüne kıyamı sunar kalbim 
Derin bakan gözlerim
Gecenin üstünden yürüyen kardeşlerim
MuÅŸtular düşürür bir ÅŸafak vakti......     

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.