Sosyal Medya

Güncel

Haram para yaramadı

Milli Piyango biletine 50 yıl önce büyük ikramiye çıktığını söyleyen Ahmet Sarı, parası tükenince eşinden ayrıldığını ve yaşlılık günlerini Denizli`deki bir huzurevinde geçirmek zorunda kaldığını anlattı.



82 yaşındaki Ahmet Sarı, aldığı çeyrek bilete 1964 yıl başı çekiliÅŸinde büyük ikramiye çıktığını belirtti. Kazandığı parayla lüks bir yaÅŸam sürdüÄŸünü anlatan Sarı; parasının tükendiÄŸini, bir süre sonra da maddi sıkıntı yaÅŸamaya baÅŸladığını ve eÅŸinden de ayrıldığını ifade etti. 

Ailesine iyi bir hayat sunmak istediÄŸini ve 50 yıl önce de güzel bir hayatı olduÄŸunu, ÅŸimdi ise Denizli`deki bir huzurevinde yaÅŸlılığını geçirmek zorunda kaldığını söyleyen Sarı, ÅŸöyle konuÅŸtu: 

"Piyangoda bana 10 bin lira düÅŸtü. Tüm parayı ben almadım yani. O parayla hayvancılık yaptım. Koyun aldım. Aileme iyi bir hayat sunmak istedim. Daha sonraki yıllarda maalesef param bitti. Para da bitince geçimsizlikler olmaya baÅŸladı, eÅŸimden boÅŸandım. Hiç param kalmadı, bakıma muhtaç oldum. Torunum beni huzur evine getirdi. Bana dışarıda kimse bakmadı. Ben de 4 yıldır buradayım. Åžimdi sadece yaÅŸlılık parası alıyorum. Bize burada çok iyi bakıyorlar. Hayatımdan memnunum."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.