Sosyal Medya

YaÅŸam

Otomatik tüfek mermisi ele geçirildi

Adana'da kent girişindeki kontroller sırasında otoyolda durdurulan otobüste yapılan aramada battaniye ve çuvala sarılı vaziyette bir miktar otomatik tüfek mermisi ele geçirildiği bildirildi.



Adana'da kent giriÅŸindeki kontroller sırasında otoyolda durdurulan otobüste yapılan aramada battaniye ve çuvala sarılı vaziyette bir miktar otomatik tüfek mermisi ele geçirildiÄŸi bildirildi. Aracın "sınır bölgesine" gitmediÄŸi Åžanlıurfa'dan Adana yönüne geldiÄŸi belirtildi.

AA muhabirinin yetkililerden aldığı bilgiye göre, Ceyhan-Adana otoyolunda kent giriÅŸindeki rutin yol kontrolleri sırasında bir otobüs durduruldu. Ekiplerin araçta yaptığı aramada bagajda çuval ve battaniyeye sarılı vaziyette bir miktar otomatik tüfek mermisi ele geçirildi.

Araçta yolcu olmadığı, ÅŸoför ve yanındaki kiÅŸinin gözaltına alındığı belirtildi.

Otobüsün "sınır bölgesine" gitmediÄŸine dikkati çeken yetkililer aracın Åžanlıurfa'dan Adana istikametine geldiÄŸini ifade etti.

Konuyla ilgili geniÅŸ çaplı araÅŸtırmanın sürdüÄŸünü belirten yetkililer, ele geçirilen mermilerin "yurt içindeki terör odakları"na gidebileceÄŸi ihtimali üzerinde de durulduÄŸunu kaydetti.

AA

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.