Sosyal Medya

YaÅŸam

Ağaoğlu Şirketler Grubu'ndan açıklama

Ağaoğlu Şirketler Grubu, İstanbul Başsavcıvekili Zekeriya Öz’ün Dubai seyahatiyle ilgili bir açıklama yaptı.



AÄŸaoÄŸlu Åžirketler Grubu, Ä°stanbul BaÅŸsavcıvekili Zekeriya Öz’ün Dubai seyahatiyle ilgili, "Dubai temsilciliÄŸimizin, Sayın Savcı ile çok öncelere dayanan tanışıkları çerçevesindeki bu ağırlama temsilcimizin inisiyatifiyle gerçekleÅŸmiÅŸ olup bilgimiz dahilindedir" açıklamasında bulundu.

 AÄŸaoÄŸlu Åžirketler Grubu'ndan yapılan açıklamada, bugün bazı gazetelerde yer alan Ä°stanbul BaÅŸsavcı Vekili Zekeriya Öz’ün Dubai seyahati konusundaki haberlere iliÅŸkin, kamuoyunu bilgilendirme gereÄŸi doÄŸduÄŸu belirtilerek ÅŸu ifadelere yer verildi:

"Söz konusu ağırlama, 15 yıldır bölgede yerleÅŸik bulunan ve son 2 yıldır Körfez bölgesindeki faaliyetlerimizi yürüten temsilciliÄŸimiz tarafından gerçekleÅŸtirilmiÅŸtir. Dubai’de bulunan bu temsilciliÄŸimiz yalnız grubumuz ÅŸirketlerine deÄŸil, tüm iÅŸ dünyamızın hizmetine sunduÄŸumuz, ülkemize büyük katma deÄŸer kazandıran ve oldukça önemli ekonomik iÅŸbirliklerinin geliÅŸtirilmesine zemin hazırlayan bir temsilciliktir. Dubai temsilciliÄŸimizin, Sayın Savcı ile çok öncelere dayanan tanışıkları çerçevesindeki bu ağırlama, temsilcimizin inisiyatifiyle gerçekleÅŸmiÅŸ olup bilgimiz dahilindedir. Kamuoyunun bilgilerine sunarız."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.