Sosyal Medya

Selahattin Çakırgil: İsrail rejimi kendi esirlerine yenilmiştir

7 Ekim öncesinde ve sonrasında, 'Esir olarak yaşamaktansa, şerefli ve hür insanlar olarak ölmeyi tercih ederiz' diyen ve haksızlığa, zulme direnen Müslümanlara selam olsun...



Ä°srail'in asker kayıpları olarak gösterdiÄŸi rakamlar hiç inandırıcı deÄŸil, Bazı kaynaklar, hatta Yahudi olup da Siyonist olmayan gruplar, çok ağır kayıplar verildiÄŸini iddia ediyorlar. Hatta bazıları, Ä°srail'in Amerikan emperyalizminden külliyetli miktarda tank ve geliÅŸmiÅŸ diÄŸer silahlar istemesini bu iddialarına delil olarak gösteriyorlar.

Bu iddia kolayca yanlışlanamaz. Çünkü Ä°srail rejiminin elinde, en gelmiÅŸ -yüzlerce deÄŸil- binlerce tankın olduÄŸu biliniyordu. Bu tanklar demek ki büyük çapta vurulmuÅŸ ve iÅŸ göremez hale getirilmiÅŸ olmalı ki, Ä°srail rejimine yeni tanklar ve diÄŸer geliÅŸmiÅŸ silahlar gönderilmesi için Amerikan Kongresi'nden yeni izin istenecekti, ama geçen hafta Ä°srail'e 14 milyar dolarlık ek mali yardım verilmesi teklifi, hem de Polonya asıllı bir Yahudi olan etkili senatörlerden Bernie Sanders'in 'hayır' oyuyla reddedildiÄŸinden; diÄŸer bir Yahudi olan Amerikan DışiÅŸleri Bakanı Blinken, Ä°srail'e gönderilecek modern tanklar ve diÄŸer silahların, Kongre'den izin istediÄŸince yeniden reddedilmesi durumuyla karşılaÅŸmamak için bu zamana kadar pek denenmemiÅŸ bir yöntem geliÅŸtirdi ve Amerikan DışiÅŸleri Bakanlığı'nın çok zaruri durumlarda, 'Acil kodu'yla Kongre'yi 'by pass' ederek kendisinin anlaÅŸmalar imzalayabileceÄŸini söyledi ve Ä°srail'e söz konusu tank ve diÄŸer geliÅŸmiÅŸ silahların gönderilmesini gerçekleÅŸtirdi.
 
Tahmin edilebilir ki, konu Ä°srail olmasaydı, büyük tartışmalar çıkardı kongrede.
 
Bu arada hatırlanmalı ki, Ä°spanya ve Ä°rlanda gibi 1-2 ülke hariç, hemen hemen bütün Batı dünyasının halklarının, medya organlarından duyurulan ve 'Siyonist Yahudiler'in veya 'Yahudi olmayan Siyonistler'in yalan ve ÅŸartlandırmalarının manyetik alanından kurtulamamaktadırlar.
 
Gerçi genç nesiller arasında, 'Acaba?' diye sorgulama yapanlar da yok deÄŸil, ama o meydanlardan ekranlara yansıyan kalabalıklar büyük kitlelerin yanında 'devede kulak' mesabesinde...
 
Almanya, Ä°ngiltere, Fransa ve Amerika'dan dostlar, 'Düne kadar insana saygı duyduÄŸunu düÅŸünebileceÄŸimiz/düÅŸündüÄŸümüz ve yıllarca iyi komÅŸuluk iliÅŸkileri içinde olduÄŸumuz nice hoÅŸgörülü, efendi görünümlü kimselerin bile, nasıl bir inatçı oluverdiklerini, kendilerine itiraz edenleri hemen, 'Yahudi düÅŸmanı/antisemit' diye suçlamalarını ÅŸaÅŸkınlıkla izliyoruz Onlar, 'Filistin halkının binlerce yıl yaÅŸadıkları toprakları iÅŸgal eden silahlı Siyonist haydutlar çetesi konumunda olan ve 75 yıldır her türlü cinayeti, kutsayarak iÅŸleyen Ä°srail'in ve koruyucusu olan emperyalist güç odaklarının kendilerine ekranlardan, gazetelerden duyurduklarını tartışmasız kabul eden bir güruh olarak çıkıverdiler karşımıza' diyorlar.
 
*
Artık ne dediÄŸini kontrol edemez durumda olan ve söylediklerinin pek çoÄŸu hatta dudaklarından mırıldanmak ÅŸeklinde dökülen Biden, geçen hafta ortaya çirkin bir iddia attı ve 'Ä°srailli rehinelerden kadın olanlara ahlaksızca fiiller gerçekleÅŸtirildiÄŸini' söyledi. Ve bu iddianın durumun kamuoylarında unutturulmamasını istedi. O Biden ki, iki ay önce 'baÅŸları koparılmış 40 kadar Yahudi bebeÄŸi' iddiasını ortaya atmış ve birkaç gün sonra ise, bu iddia ispatlanamamış ve hatta Amerikan resmî makamları bile bu durumu resmî bir açıklamayla ortaya koymuÅŸ iken, Biden geçenlerde o yalan iddiayı tekrar gündeme getirdi. Åžimdi de, rehine alınan Yahudi kadınlarına ahlaksız fiiller yapıldığını ve bunun unutulmamasını söylüyor. Bunun üzerine Blinken da, patronunun emrine riayetle, 'korkunç sahneler gördüm' demekle o kampanyaya katıldı.
 
Hâlbuki rehine alınan Yahudi hanımları ilk baÅŸta ve serbest bırakıldıktan sonra, kendilerine son derece saygılı davranıldığını ekranlarda anlattılar, ama bu anlatılanların, terörizme ve antisemitizme sempati ile bakmaya yol açacağı" gerekçesiyle yayınlanması yasaklandı. (Elbette, 'Müslümanım' diyen ve sonra da öyle alçaklıklar yapan kimseler olduysa, o gibilere kesinlikle karşı çıkarız.) Ama Biden ve taifesi, 150 Yahudi din adamının, 'haham'ların, Yahudi askerlerine, 'iÅŸgal ettikleri bölgelerde her türlü ahlaksızlığı yapabilecekleri'ne dair 'fetva'lar verdiklerine hiç deÄŸinmiyorlar.
 
*
 
7 Ekim öncesinde ve sonrasında, 'Esir olarak yaÅŸamaktansa, ÅŸerefli ve hür insanlar olarak ölmeyi tercih ederiz' diyen ve haksızlığa, zulme direnen Müslümanlara selam olsun...
 
Star Gazetesi

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.