Sosyal Medya

Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'in suçları yanına kalmamalı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar'da düzenlenen 44. Körfez İşbirliği Konseyi Zirvesi'ne katıldı.



CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, ​​​​​​​İsrail-Filistin çatışmasına iliÅŸkin "ÖnceliÄŸimiz derhal kalıcı ateÅŸkesin ilan edilmesi ve kesintisiz bir ÅŸekilde insani yardım akışının teminidir." dedi.
 
ErdoÄŸan, Katar'da düzenlenen 44. Körfez Ä°ÅŸbirliÄŸi Konseyi Zirvesi'nde katılımcılara hitap etti.
 
Zirvede bulunmaktan duyduÄŸu mutluluÄŸu dile getirerek konuÅŸmasına baÅŸlayan CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, kendisini zirveye onur konuÄŸu olarak davet eden Katar Emiri Åžeyh Temim bin Hamad Al Sani'ye teÅŸekkür etti.
 
Körfez ülkeleriyle Türkiye'nin iliÅŸkilerinin her geçen gün geliÅŸtiÄŸini belirten ErdoÄŸan, zirveye katılımının, münasebetleri daha ileriye taşımanın bir tezahürü olduÄŸunu dile getirdi.
 
CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, el, gönül birliÄŸi içinde hareket ederek münasebetleri güçlendireceklerine inandığını vurguladı.
 
CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, konuÅŸmasını ÅŸöyle sürdürdü:
 
"Türkiye, uluslararası yatırımcılar için güvenli liman olma vasfını koruyor. Türk ekonomisine güvenen kardeÅŸlerimize gereken her türlü desteÄŸi vermeye hazır olduÄŸumuzu ifade etmek isterim. Savunma sanayi alanında Körfez'deki kardeÅŸlerimizle çok farklı bir ivme yakaladık. Son hadiseler, bu alandaki iÅŸbirliÄŸimizin ne kadar önemli ve stratejik olduÄŸunu ortaya koydu. Ortak üretim ve finansman dahil savunma sanayindeki iÅŸbirliÄŸimizi çeÅŸitlendirmemizde fayda görüyorum."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.