Sosyal Medya

Güncel

İşgalci İsrail Şeyh Cerrah mahallesine saldırdı: 3 yaralı

İşgalci İsrail polisi, Kudüs'teki Şeyh Cerrah Mahallesi sakinlerini desteklemeye gelen Filistinlilere saldırdı. İsrail polisinin müdahalesinde 3 Filistinli yaralandı.



 Ä°srail polisinin, iÅŸgal altında tutulan DoÄŸu Kudüs'ün Åžeyh Cerrah Mahallesi'nde evlerinden zorla çıkarılma tehdidi altındaki bölge sakinlerini desteklemeye gelen Filistinlilere müdahalesinde 3 kiÅŸi yaralandı.

Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, Ä°srail güçleri, DoÄŸu Kudüs'ün Åžeyh Cerrah Mahallesi'nde evlerinden zorla çıkarılma tehdidi altındaki Filistinlileri desteklemeye gelenlere müdahale etti.

Tanıklar, Filistinlileri bölgeden uzaklaÅŸtırmak isteyen ve onları darbeden Ä°srail güçlerinin, bir çocuÄŸu da gözaltına aldığını aktardı.

Filistin Kızılayından yapılan açıklamada da Ä°srail güçlerinin müdahalesinde yaralanan 3 Filistinliden 2'sine olay yerinde müdahale edildiÄŸi, 1'inin ise hastaneye kaldırıldığı kaydedildi.

Ramazan ayının baÅŸladığı 13 Nisan'dan bu yana Mescid-i Aksa ve çevresi ile iÅŸgal altındaki DoÄŸu Kudüs'ün Åžeyh Cerrah Mahallesi'nde Ä°srail polisinin saldırıları nedeniyle ciddi bir gerilim yaÅŸanıyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.