Sosyal Medya

Güncel

ABD kripto para için düğmeye bastı: Binance'e soruşturma

Bitcoin piyasası dün Tesla'nın sahibi Elon Musk'ın yaptığı açıklamadan sonra sarsılmıştı. Dünyanın gündeminden düşmeyen kripto para borsalarındaki gelişmelere bir yenisi daha eklendi. ABD Adalet Bakanlığı ve Milli Gelirler Dairesi kara para aklama ve vergi konuları dolayısıyla dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'e soruşturma açtı.



ABD Adalet Bakanlığı ve Milli Gelirler Dairesi dünyanın en büyük kripto para Borsası Binance'e soruÅŸturma açtı. Bloomberg'e konuÅŸan bir kaynağın verdiÄŸi bilgiye göre soruÅŸturmada para aklama ve vergi suçu konularında araÅŸtırma yapan yetkililer Binance'ın operasyonları konusunda bilgi sahibi olan kiÅŸilerden bilgi istedi.
 
Cayman Adaları'nda kurulan Binance'ın Singapur'da bir ofisi bulunuyor. Bunun yanında borsanın belirli tek bir merkez ofisi bulunmuyor.
 
Binance sözcüsü açıklama yaptı
 
Binance sözcüsü Jessica Jung, ÅŸirketin tüm yasal yükümlülüklerini ciddiyetle ele aldığını ve regülatörlerle temas halinde bulunduÄŸunu belirtti. Åžirketin söz konusu soruÅŸturmayla ilgili herhangi bir yorumda bulunmadığını belirten sözcü para aklamayla mücadele konusundaki prensiplere uyum programı oluÅŸturmak için çok çalıştıklarını ifade etti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.