Sosyal Medya

Güncel

Netanyahu: İran ve Filistin konusunda Biden ile farklı düşünüyoruz

İsrail Başbakanı Netanyahu, ABD Başkanı Biden ile birçok konuda hemfikir olduklarını söyleyen Netanyahu, "Ancak İran konusunda ve Filistin meselesinde farklılar var." dedi.



Ä°srail BaÅŸbakanı Binyamin Netanyahu, ABD BaÅŸkanı Joe Biden ile birçok konuda hemfikir olduklarını ancak Ä°ran ve Filistin hakkında farklı görüÅŸlere sahip olduklarını söyledi.
 
Netanyahu Ä°sral'in Kanal 12 televizyonunda verdiÄŸi röportajda gündeme iliÅŸkin deÄŸerlendirmelerde bulundu.
 
ABD BaÅŸkanının göreve gelmesinin üzerinden yaklaşık 4 hafta geçmesine raÄŸmen kendisini aramadığının hatırlatılması üzerine Netanyahu, "(Biden) Arayacak. Yaklaşık 40 yıldır güçlü bir dostane iliÅŸkimiz var. Birbirimizi tanıyoruz." ifadelerini kullandı.
 
Biden ile birçok konuda hemfikir olduklarını söyleyen Netanyahu, "Ancak Ä°ran konusunda ve Filistin meselesinde farklılar var." deÄŸerlendirmesinde bulundu.
 
ABD BaÅŸkanının göreve gelmesinin üzerinden yaklaşık 4 hafta geçmesine raÄŸmen henüz telefonla Netanyahu'yu aramaması dikkati çekiyor.
 
Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, 11 Åžubat'ta yaptığı açıklamada, Biden'ın Netanyahu ile "yakında" görüÅŸeceÄŸini söylemesine raÄŸmen bu görüÅŸme henüz gerçekleÅŸmedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.