Sosyal Medya

Güncel

Azerbaycan istihbaratı uyardı: ASALA tekrar faaliyete geçecek

Azerbaycan İstihbaratı'ndan (DTX) yapılan açıklamada, Ermenistan terör örgütlerini devreye sokarak kanlı bir eylem planı içinde olduğu ifade edildi.



Azerbaycan Güvenlik Servisi, Azerbaycanlı vatandaÅŸları ÅŸüpheli gördükleri kiÅŸileri derhal ilgili birimlere haber vermeleri konusunda uyardı.

ASALA terör örgütü tekrar faaliyete geçecek

Yapılan açıklamada, ''Ermenistan, terörü destekleyen ve devlet düzeyinde terör eylemleri gerçekleÅŸtiren bir devlettir. Åžu anda OrtadoÄŸu'dan bazı terör örgütlerine mensup teröristler Ermeni silahlı kuvvetlerinde ve özel hizmetlerde hizmet veriyor.

VatandaÅŸlar, günlük yaÅŸam ve iÅŸ uyumunu bozmadan tetikte olmaya ve (012) 4059999 numaralı telefonu arayarak bölgelerinde bulunan ÅŸüpheliler, eylemler ve nesneler hakkında bilgi vermeye teÅŸvik edilmektedir. Devlet Güvenlik Servisi ile yerel polis ve diÄŸer kolluk kuvvetlerine haber vermeleri gerekmektedir. Aynı zamanda Ermeni terör örgütü ASALA'nın son dönemde faaliyete geçmesi, Azerbaycan Cumhuriyeti'nin yurtdışındaki diplomatik misyonları ve diplomatik personeli, ülkemize ait diaspora temsilcileri ve ÅŸirket çalışanları uyanık olmalı ve kendi ülkelerindeki kolluk kuvvetlerine baÅŸvurmalıdır.'' ifadeleri kullanıldı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.