Sosyal Medya

Güncel

Beyaz Perdede bu hafta 6 yeni film sinemaseverlerle buluÅŸuyor

Sinema salonlarında bu hafta 1'i yerli 6 film vizyona girecek. Başrollerinde Russell Crowe, Caren Pistorius, Gabriel Bateman ve Anne Leighton'un yer aldığı "Dengesiz" izleyici ile buluşacak.



Derrick Borte'nin yönetmenliÄŸini yaptığı; baÅŸrollerinde Russell Crowe, Caren Pistorius, Gabriel Bateman, Anne Leighton ve Jimmi Simpson'un yer aldığı "Dengesiz", izleyici ile buluÅŸacak.

Carl Ellsworth'un senaryosunu kaleme aldığı aksiyon ve gerilim türündeki film, yoÄŸun trafikte yaÅŸadıkları sözlü tartışma sonrası bir adamın peÅŸine takılmasıyla kendisini bir kovalamacanın içerisinde bulan Rachel'in hikayesini anlatıyor.

"Yarımada"

Dong-Won Gang, Jung-hyun Lee ve Daniel Joey Albright'ın baÅŸrollerini paylaÅŸtığı "Yarımada" adlı film de aksiyon ve gerilim meraklılarının ilgisini çekmeye aday.

2016 yılında gösterime giren zombi filmi Train to Busan'da yaÅŸananların dört yıl sonrasını konu edinen "Yarımada", Kore'yi saran zombi istilasından çıkmayı baÅŸaran bir askerin, yüklü miktarda parayı getirmek için istilanın merkezine doÄŸru çıktığı zorlu görevde, enfekte olmadan hayatta kalanlarla tanışmasıyla birlikte geliÅŸen olayları beyaz perdeye taşıyacak.

"Apocalypse Now Final Cut"

Francis Ford Coppola'nın yönetmen koltuÄŸunda oturduÄŸu "Apocalypse Now Final Cut"ın baÅŸrollerinde Marlon Brando, Martin Sheen, Robert Duvall, Frederic Forrest ve Sam Bottoms yer alıyor.

1979 yapımı dönem filmi, 40. yılı vesilesiyle restore edilmiÅŸ haliyle izleyicinin karşısına çıkacak.

Francis Ford Coppola'nın kendi kurgusu olan Final Cut versiyonunun yeni hali olan yapım, Vietnam Savaşı sırasında ordu emirlerini hiçe sayarak hareket etmeye baÅŸlayan bir Özel Kuvvetler albayını öldürmekle görevlendirilen yüzbaşı Benjamin Willard'ın bu gizli görev sırasında yaÅŸadıklarını ve savaşın yıkıcılığını anlatıyor.

"Kulübe"

Jay Jay Warren, Cody Kostro, Sofia Happonen ve Frank Whaley'in oynadığı "Kulübe" adlı filmi Frank Sabatella yönetti.

Gerilim türündeki film, ÅŸartlı tahliye olduktan sonra küçük bir kasabada dedesinin gözetiminde yaÅŸamaya baÅŸlayan bir lise öÄŸrencisinin, burada yaÅŸayan canavarla ilgili bir efsaneyi duymasıyla geliÅŸen olaylar etrafında dönüyor.

"Troller Dünya Turu"

Walt Dohrn ve David P. Smith'in birlikte yönettiÄŸi haftanın animasyon filmi "Troller Dünya Turu"; Poppy ve Branch'in arkadaÅŸlarını yanlarına alarak atıldıkları müzikal macerayı konu alıyor.

"Bizim Semtin Çocukları"

Hüsnü Hakan Gürtop'un yönetmenliÄŸini üstlendiÄŸi yerli komedi filmi "Bizim Semtin Çocukları" birlikte büyümüÅŸ olan iki yakın arkadaşın mahallelerinde yaÅŸadıkları olaylar silsilesini anlatıyor.

Senaryosu Feridun Hocalar'a ait filmde Ümit Kantarcılar, Gizem Karaca Ekmekçi, Erdi Ünver, Suzan Aksoy ve Kemal Kuruçay rol aldı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.