Sosyal Medya

Güncel

Lübnan Hükümetinden Türkiye'ye asılsız suçlama

Lübnan İçişleri Bakanı Muhammed Fehmi, Türkiye’nin sosyal medya üzerinden Lübnan’daki iç krizi derinleştirmekle suçladı.



DışiÅŸleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, "Lübnanlı bazı siyasetçiler tarafından gündeme getirilen, ülkemizin 'Lübnan'ın kuzeyinde gerçekleÅŸtirilen protesto gösterilerine destek verdiÄŸi ve Lübnan'ın bu bölgesinde nüfuz alanını geliÅŸtirme amacı güttüÄŸü' ÅŸeklindeki iddialar, izandan yoksundur." ifadesini kullandı.

Aksoy, Lübnanlı bazı siyasetçilerin Türkiye'ye iliÅŸkin iddiaları hakkındaki soruya yazılı yanıt verdi.

Sözcü Aksoy, "Lübnanlı bazı siyasetçiler tarafından gündeme getirilen, ülkemizin 'Lübnan'ın kuzeyinde gerçekleÅŸtirilen protesto gösterilerine destek verdiÄŸi ve Lübnan'ın bu bölgesinde nüfuz alanını geliÅŸtirme amacı güttüÄŸü' ÅŸeklindeki iddialar, izandan yoksundur. Art niyetli bu açıklamaların ciddiye alınması mümkün deÄŸildir." ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin Lübnan'ın birlik ve bütünlüÄŸü ile huzur ve istikrarına büyük önem verdiÄŸine iÅŸaret eden Aksoy, "Söz konusu iddialarda bulunanlar, esasen kimlerin Lübnan’ı arka bahçesi olarak gördüÄŸünü ve bu ülkenin içiÅŸlerine müdahale ettiÄŸini gayet iyi bilecek konumdadırlar."

Lübnan'dan Türkiye'ye asılsız suçlama

Lübnan Ä°çiÅŸleri Bakanı Muhammed Fehmi, Türkiye’nin sosyal medya üzerinden Lübnan’daki iç krizi derinleÅŸtirmekle suçlamıştı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.