Sosyal Medya

Güncel

Selçuk Bayraktar, Alev Alatlı'nın sosyal medya yayınına konuk oldu

Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, üretim serüvenlerinin zaman geçtikçe büyüdüğünü belirterek, "Bugün beş buçuk tonluk Akıncı uçağımız var. Bu uçağımız herkesi büyülüyor, harika yorumlar yapılıyor." dedi.



Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti BaÅŸkanı Selçuk Bayraktar, Kapadokya Üniversitesi (KÜN) Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar moderatörlüÄŸünde, KÜN Mütevelli Heyeti BaÅŸkanı Alev Alatlı tarafından hazırlanan ve sosyal medya üzerinden canlı yayınlanan programda, yürüttükleri çalışmalarla ilgili bilgi verdi. 
 
Hayata geçirdikleri projelerin, teknik ekibin eseri olduÄŸunu vurgulayan Bayraktar, Türkiye'nin ilk milli güdüm sistemi olarak adlandırılan Bayraktar Ä°HA'nın üretiminin ardından yeni proje ve eserlerin ortaya çıkmaya baÅŸladığını dile getirdi.
 
Bayraktar, "Ä°nancımız saÄŸlam, düsturumuz doÄŸru olursa, adaba ve ahlaka riayet eder, aklımızı kullanırsak baÅŸaramayacağımız hiçbir ÅŸey yok. Allah'a ÅŸükür bizim de beÅŸ buçuk kilo ile baÅŸladığımız üretim serüvenimiz zaman geçtikçe büyüdü. Bugün beÅŸ buçuk tonluk Akıncı uçağımız var. Bu uçağımız herkesi büyülüyor, harika yorumlar yapılıyor." diye konuÅŸtu.
 
Alatlı ise konuÅŸmasının ardından Selçuk Bayraktar'a çalışmalarından dolayı teÅŸekkür etti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.