Sosyal Medya

Güncel

Emekli bayram ikramiyeleri 7-11 Nisan tarihinde ödenecek

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, yaklaşık 12 milyon emeklinin Ramazan Bayramı ikramiyelerinin 7-11 Nisan tarihleri arasında ödeneceğini açıkladı.



Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yaklaşık 12 milyon emeklinin Ramazan Bayramı ikramiyelerinin 7-11 Nisan tarihleri arasında ödeneceÄŸini açıkladı.
 
SSK’lılar 7-10 Nisan tarihleri arasında, BaÄŸ-Kur’lular ve Emekli Sandığı emeklileri de 11 Nisan’da bayram ikramiyesi alacak.
 
Yeni koronavirüs tedbirleri kapsamında bayram ikramiyesi ödemelerini öne çektiklerini hatırlatan Bakan Selçuk; “Buna göre ikramiyeler 4a (SSK) kapsamında olanlara tahsis numarasının son rakamına göre;
 
17, 18, 19 olanlar için 7 Nisan, 20, 21, 22 olanlar için 8 Nisan, 23, 24 olanlar için 9 Nisan, 25, 26 olanlar için 10 Nisan’da, 4b (BaÄŸ-kur) ve (Emekli Sandığı) kapsamında olanlara ise 11 Nisan’da ödenecek.” dedi.
 
“Yaklaşık 12 milyon emekli ve hak sahibinin Bayram Ä°kramiyelerini ödüyoruz”
 
Bakan Selçuk, “Bu kapsamda, yaklaşık 12 milyon emekli ve hak sahibinin Bayram Ä°kramiyelerini ödüyoruz.” dedi.
 
Koronavirüs’ün en fazla yaÅŸlıları etkilediÄŸini hatırlatan Bakan Selçuk, “CumhurbaÅŸkanımız Sayın Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın açıkladığı tedbirler kapsamında, kamu bankaları 76 yaÅŸ üstü yaÅŸlılarımızın aylıklarını evinde ödüyor. Ayrıca emekli aylığını PTT’den alan 65 yaÅŸ üstü vatandaÅŸlarımızın da istekleri halinde, ikramiyeleri SGK ve PTT arasındaki protokol gereÄŸi evlerine teslim ediliyor.” ifadelerini kullandı.
 
Bakan Selçuk’tan yaÅŸlılara çaÄŸrı: “Evde kalın, hizmeti kapınıza getirelim”
 
“Evden çıkmamaları için hizmeti yaÅŸlılarımızın kapısına götürüyoruz.” diyen Bakan Selçuk, ÅŸu sözlerle çaÄŸrıda bulundu:
 
“Biz sizler için gece gündüz çalışıyoruz. Mesafelerimiz sizleri koruyabilmek için. Evde kalın, hizmeti kapınıza getirelim. “Hayat eve sığar” diyerek hep birlikte salgının üstesinden geleceÄŸimize inanıyorum.”

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.