Sosyal Medya

Güncel

İstanbul'da bir aile koronavirüs şüphesiyle karantinaya alındı

İstanbul'da çeşitli rahatsızlıklar yaşadıkları belirtilen 4 kişilik bir aile, eve gelen sağlık ekipleri tarafından koronavirüs şüphesi ile hastaneye kaldırılarak karantinaya alındı. Ailenin durumu testler sonrası belli olacak



Ä°stanbul BeyoÄŸlu'nda yaÅŸayan dört kiÅŸilik bir aile, çeÅŸitli rahatsızlıklar yaÅŸadıkları sebebiyle saÄŸlık ekiplerine haber verdi. Eve gelen ekipler, aile üyelerini koronavirüs ÅŸüphesi ile hastaneye sevk etti.
 
Ailenin durumu testler sonrası belli olacak
 
BeyoÄŸlu PiyalepaÅŸa Mahallesi'nde ikamet eden dört kiÅŸilik bir aile, koronavirüs ÅŸüphesi ile hastaneye kaldırıldı. Özel kıyafetli saÄŸlık ekipleri tarafından gece saatlerinde hastaneye kaldırılan ailenin durumu yapılacak olan testlerin ardından belli olacak.
 
Aile, kendilerini ihbar etti
 
Dün gece BeyoÄŸlu PiyalepaÅŸa Mahallesi Avcılar Sokak'ta yaÅŸayan dört kiÅŸilik bir aile, saÄŸlık durumlarında çeÅŸitli belirtiler gözlemleyince saÄŸlık ekiplerine haber verdi. Aile tarafından kendilerine yapılan ihbarı, "koronavirüs" vakası olarak deÄŸerlendiren saÄŸlık ekipleri özel kıyafetler ile ailenin yaÅŸadığı eve geldi. Ambulans ile sokaÄŸa gelen ekipler, aile üyelerini virüs testinden geçirmek için ambulans ile hastaneye kaldırdı.
 
GeniÅŸ çaplı inceleme baÅŸlatıldı
 
Hastaneye kaldırılan dört kiÅŸilik aile üyelerinin hasta olup olmadıkları yapılacak olan testler sonunda belli olacak. Olayla ilgili ekipler, geniÅŸ çaplı inceleme baÅŸlattı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.