Sosyal Medya

Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Askerimize saldırı olursa rejimi her yerde vuracağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Askerlerimize en küçük zarar gelmesi halinde rejim güçlerini her yerde vuracağımızı ilan ediyorum." dedi.



CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, Ä°dlib'deki saldırılara iliÅŸkin, "Herkes gözünü kapatsa sırtını dönse vicdanını dondursa da Türkiye bu duruma seyirci kalmayacaktır." dedi.
 
Geldikleri noktada artık kimsenin taÅŸkınlığına, baÄŸnazlığına, satılmışlığına, provokasyonlarına göz yummayacaklarını belirten ErdoÄŸan, "Ä°dlib'de sivil yerleÅŸim yerlerini vuran hava araçları, artık eskisi gibi rahat hareket edemeyeceklerdir." ifadelerini kullandı.
 
"Askerlerimize zarar gelmesi halinde rejim güçlerini vuracağız"
 
ErdoÄŸan, "Askerlerimize en küçük zarar gelmesi halinde rejim güçlerini her yerde vuracağımızı ilan ediyorum." diye konuÅŸtu.
 
"Mehmetçiklerin kanının döküldüÄŸü yerde hiç kimse güvende olamayacak"
 
CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan,"Mehmetçiklerin kanının döküldüÄŸü bir yerde, kendini ne kadar büyük görürse görsün, hiç kimsenin güvende olamayacağını da açıkça söylüyorum." dedi.
 
"Rejimi gözlem noktalarımızın gerisine çıkartmakta kararlıyız"
 
ErdoÄŸan, ÅŸöyle konuÅŸtu:
 
"Åžubat ayı sonuna kadar rejimi Soçi Muhtırası sınırları dışına, yani gözlem noktalarımızın gerisine çıkartmakta kararlıyız. Bunun için karada ve havada her ne gerekiyorsa çekinmeden, tereddüt etmeden, hiçbir oyalamaya meydan vermeden bunu yapacağız."
 
CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, "FETÖ'nün en önemli siyasi ayağı bizatihi Kemal KılıçdaroÄŸlu'nun kendisi ve ekibidir." ifadesini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.