Sosyal Medya

Güncel

Trump'ın İtalya Cumhurbaşkanı'na "Mozarella" demesi sosyal medyayı salladı

Trump'ın, İtalya Cumhurbaşkanı Mattarella'ya 'Mozzarella' demesi sosyal medyayı salladı. Trump'ın sözlerine şaşıran tercümanın yüz ifadesi ise sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.



ABD BaÅŸkanı Donald Trump, Ä°talya CumhurbaÅŸkanı Sergio Mattarella ile Beyaz Saray'da gerçekleÅŸtirdiÄŸi basın toplantısında yeni gaflara imza attı. CumhurbaÅŸkanı Mattarella'ya 'mozarella' diyen Trump, iki ülke arasındaki iliÅŸkinin de 'Antik Roma'ya dayandığını' söyledi. Ä°talyanca tercümanının söz konusu gaflar karşısındaki bakışları ise viral oldu.

ABD BaÅŸkanı Donald Trump, Ä°talya CumhurbaÅŸkanı Sergio Mattarella ile Beyaz Saray'da yaptığı görüÅŸme sonrası açıklamalarda bulundu.

ABD BaÅŸkanı Donald Trump, Ä°talya CumhurbaÅŸkanı Sergio Mattarella ile Beyaz Saray'da düzenlediÄŸi basın toplantısındaki gafları sosyal medyada gündem oldu.

Ä°LÄ°ÅžKÄ°LERÄ° ANTÄ°K ROMA'YA DAYANDIRDI

Mattarella'ya 'mozzarella' diyen Trump ayrıca, iki ülke arasındaki ortaklığın ise 'Antik Roma'ya dayandığını' söyledi.

Trump, "Amerika BirleÅŸik Devletleri ve Ä°talya, binlerce yıl öncesine, Antik Roma Ä°mparatorluÄŸu’na dayanan ortak bir kültürel ve politik mirasla birbirine baÄŸlı" ifadelerini kullandı.

Trump'ın bu sözleri ise sosyal medyada çok sayıda paylaşım aldı ve alay konusu haline geldi.

 

19-10/17/c-1571300260.jpg

Tercüman'ın yüz ifadesi

 

 

 

 

 

​'HEPÄ°MÄ°Z O TERCÜMANIZ'

Öte yandan, ABD BaÅŸkanı söz konusu gaflara imza atarken Ä°talyanca tercümanın yüz ifadesi de sosyal medyada viral oldu.

Trump'ın gaflarıyla alay eden kullanıcılar, Trump'ın gafları karşısında ÅŸaÅŸkınlığını gizleyemeyen tercümanla ilgili olarak "Hepimiz o tercümanız" ifadeleriyle paylaşımlarda bulundu.

 Öte yandan, Trump'ın ABD - Ä°talya iliÅŸkilerini Antik Roma'ya dayandıran sözleri Beyaz Saray Twitter hesabı tarafından da aynı ifadelerle paylaşıldı.

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.