Sosyal Medya

Haluk Levent, babasından şiddet gören Tuğba'nın metrobüsteki görüntüleri hakkında konuştu: Göründüğü gibi değil

Babasından şiddet gören 19 yaşındaki Tuğba hakkında, metrobüsteki görüntülerinden dolayı "Satanist, ayyaş ve uyuşturucu bağımlısı" denmişti. Genç kıza sahip çıkan Haluk Levent, olayın aslını araştırıp tek tek açıklama yaptı.



Taksim Tarlabaşı'nda bir evde 19 yaşındaki Tuba adlı bir genç kıza öz babasının iÅŸkence görüntüleri sosyal medyada büyük tepki topladı. Bir kullanıcı görüntüleri paylaÅŸarak "Ne olur bildiÄŸiniz ne kadar yetkili varsa etiketleyin. Bu insanları kurtaralım"çaÄŸrısını yaptı. ÇaÄŸrıya cevap veren ünlü ÅŸarkıcı Haluk Levent genç kıza sahip çıktı. Ancak TuÄŸba'nın, o ÅŸiddete annesini dövdüÄŸü için maruz kaldığı belirtilerek genç kız hakkında çarpıcı iddialar ortaya atıldı. Haluk Levent ise bu iddiaların aslını araÅŸtırıp tek tek açıklama yaptı.

"MAHKEME SÜRECÄ° BAÅžLADI"

Levent, yaptığı araÅŸtırmaların ardından Twitter hesabından olayın bilinmeyenlerini madde madde ÅŸöyle açıkladı; "AraÅŸtırmalarımız tamamlandı. Ailenin en küçüÄŸü Sedat'la da görüÅŸtük bugün. Bir taraf kurgu diyor. DiÄŸer taraf "hiç deÄŸil her zamanki hali" diyor. Ayrıca aile içi birbirlerine karşı suçlamalar var. Biz bunları yayınlamak istemiyoruz. Hem etik deÄŸil hem de mahkeme süreci baÅŸladı"

 

METROBÜSTEKÄ° GÖRÜNTÜLER

"TuÄŸba'nın metrobüsteki görüntüleri incelendi. Hayko Cepkin konserinden sonra arkadaÅŸlarıyla kostüm partisi yapılmış. Kulağında kulaklık ile müzik dinliyor. Hayatında uyuÅŸturucu, sigara dahi alışkanlığı olmamış. TuÄŸba kronik astım hastası ve annesine her dakika bakmak zorunda."

"SATANİST YA DA AYYAŞ DEĞİL"

"Annesini dövdüÄŸüne iliÅŸkin hiç bir kanıt bulamadık. Annesi de "hayır tabii ki 1 yıl hastanedeydim her an yanımdaydı ÅŸimdi de her saniye bana bakıyor" diyor. Yani kızımız ile ilgili "satanist, ayyaÅŸ, uyuÅŸturucu bağımlısı" gibi hiç bir bulguya rastlamadık."

"ANNESÄ°YLE O Ä°LGÄ°LENÄ°YOR"

"Ä°ddialar ekran görüntüleri vs. çok var ama bize kesin kanıt gerekiyor. Aldığımız izlenim 19 yaşındaki kızın üzerinde kocaman bir dünyanın yükü var. DüÅŸünün annesi 3 yaşında bir çocuk gibi ve devamlı bakım gerekiyor ve her ÅŸeyi ama her ÅŸeyi ile TuÄŸba ilgileniyor."

"SEBEBÄ°NÄ° TUÄžBA'YA BAÄžLIYOR"

"Küçük kardeÅŸ Sedat ise heyecanlı belli ki babasının tutuklanmasına çok kızgın ve üzgün. Sebebini TuÄŸba'ya baÄŸlıyor. Aile Sosyal Politikalar bakanlığı da devrede zaten. Bizler mahkeme sürecini bekleyeceÄŸiz artık."

NE OLMUÅžTU?

Ä°stanbul Taksim'de yaÅŸayan 19 yaşındaki TuÄŸba'nın baba ÅŸiddetine maruz kaldığı görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından ÅŸiddet uygulayan baba tutuklanmıştı. Olayın ardından konu ile ilgili çok sayıda iddia ortaya atılmıştı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.