Sosyal Medya

Nuri Pakdil yoğun bakıma alındı; durumu kritik...

Üst solunum yolları enfeksiyonu nedeni ile geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılan Nuri Pakdil'in sağlık durumuyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Pakdil'in en yakınındaki isim olan Necip Evlice'nin aktardığına göre Pakdil'in kalbi durdu. Doktorların anında müdahalesi ile hayata dönen Pakdil'in yoğun bakım ünitesindeki tedavisi devam ediyor.



Evlice, Pakdil'in sevenlerinden dua isteyerek ÅŸu açıklamayı yaptı;

''Bugün, güne çok iyi baÅŸlamıştık. Üstad daha iyiydi ve konuÅŸmaya baÅŸlamıştı. Bir haftadır duymadığımız sesi gayet iyi çıkıyordu. Hatta zaman, zaman arayanlarla bizzat telefonla konuÅŸtu, espriler yaptı. Doktorlar, haftasonunu evde geçirebileceÄŸimizi söylediler. ÖÄŸleye kadar ziyaretçilerimiz de geldi ve onlarla da gayet iyi ve güzel sohbetler etti.

Saat 13:00 civarında, baÅŸlayan aşırı öksürük hali, önce nefes, sonra kalp durmasına sebep olmuÅŸ, hastane ortamında olduÄŸumuz için hızlı bir biçimde müdahale edilmiÅŸ, kalbi çalıştırılmış ve yoÄŸun bakıma alınmıştır. YoÄŸun bakım ünitesindeki tedaviler devam etmektedir. AkÅŸam saatlerine kadar uyanması mümkün olmamıştır.

Yarın, tomografi çekilerek beynin durumu deÄŸerlendirilecektir. Oksijensiz kalınan sürenin az olması ümidi ve dua ile beklemekteyiz. Takdir, her zaman O’nundur.

Bütün dostlarımızdan, arkadaÅŸlarımızdan, kardeÅŸlerimizden, sevenlerimizden kalbî dua bekliyoruz. Umudumuz her zaman dipdiri. Üstadın dediÄŸi gibi, “Ä°nanınca duanın gücü artar!”Ä°nanıyoruz ve dualarınızı bekliyoruz…''

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.