Sosyal Medya

Soylu sağır kulaklara seslendi: Dünya bize cevap versin, sivilleri kim vurdu?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ''Türkiye'ye atılan havan mermileri bir egemen devletin ordusundan mı atıldı? Terörle mücadele ettiğimizi söylüyoruz. Onlar hayır diyorlar. O zaman bu havanın başında kim vardı? Dünya bize cevap versin. Sivilleri kim vurdu?'' dedi.



Ä°çiÅŸleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara'da Åžehit Orgeneral EÅŸref Bitlis Kışlası'nda düzenlenen Jandarma Havacılık Okul Komutanlığı Pilot ve Teknisyen Temel Kursları Mezuniyet Töreni'nde konuÅŸtu.
 
Soylu'nun açıklamalarından satır baÅŸları ÅŸöyle:
 
''Dün Türkiye'ye atılan havan mermileri bir egemen devletin ordusundan mı atıldı? Terörle mücadele ettiÄŸimizi söylüyoruz. Onlar hayır diyorlar. O zaman bu havanın başında kim vardı? Dünya bize cevap versin. Sivilleri kim vurdu? Bana bir isim söylesinler. Söyleyemezler. Her zaman yaptıkları gibi susarlar. Belediye meclis üyesinin evinin bahçesinde bomba mühimmatı bulduk sustular. Kendi göbeÄŸimizi kendimiz kesmeye devam ederiz. PKK PYD ile mücadele edersek bizi DEAÅž'tan kim koruyacakmış. DEAÅž ile göÄŸüs göÄŸüse mücadele edip kendi evlatlarıyla bunu saÄŸlayan bizim kahraman ordumuzdan baÅŸka birisi deÄŸildir. Biz hiçbir zaman iÅŸgal yapmadık. Bunu savaÅŸ olarak nitelendirenler ihanet içerisindedirler. 500'e yakın sosyal medya hesabı hakkında iÅŸlem yapıldı.''
 
Soylu "Hiç kimse merak etmesin, PKK'yı alırız, DEAÅž'la üst üste koyar, hepsini bir kalemde süpürürüz. Bizi, DEAÅž'ı gösterip PKK'ya razı etmeye çalışıyorlar. Hiç zahmet etmeyin, bir terör örgütünü baÅŸka bir terör örgütü üzerinden meÅŸrulaÅŸtırmanıza fırsat vermeyeceÄŸiz." dedi.
 
Soylu, Barış Pınarı Harekatı'na yönelik hakaret içeren 500'e yakın sosyal medya hesabının incelendiÄŸini, 121 kiÅŸinin gözaltına alındığını söyledi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.