Sosyal Medya

Özlem Zengin'den Yeni Akit'e tepki: Ismarlama haber

Türkiye gazetesi yazarı Prof.Dr. Ahmet Şimşirgil, Tokat'ta yapılması planlanan kitap fuarında imza gününü iptal edildiği iddiasıyla AK Parti’li Tokat Milletvekili Özlem Zengin hakkında açıklama yapmıştı.



Marmara Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü ÖÄŸretim Üyesi ve Türkiye gazetesi yazarı Prof.Dr. Ahmet ÅžimÅŸirgil, Tokat'ta yapılması planlanan kitap fuarında imza gününü iptal edildiÄŸi iddiasıyla AK Parti’li Tokat Milletvekili Özlem Zengin hakkında açıklama yapmıştı.
 
Twitter hesabından açıklamada bulunan Ahmet ÅžimÅŸirgil, 26 Temmuz'da, Işıkçılar cemaatinin yayın organı Türkiye Gazetesi’nde kaleme aldığı Ä°stanbul SözleÅŸmesi ile ilgili yazısından AK Parti’li Özlem Zengin’in rahatsız olduÄŸunu bu sebeple imza gününün iptal edildiÄŸini ifade etmiÅŸti.
 
AK Parti Grup BaÅŸkanvekili Özlem Zengin ise, kiÅŸisel Twitter hesabından, ÅžimÅŸirgil tarafından ÅŸahsı adına yöneltilen iddialar hakkında konuÅŸmuÅŸtu.
 
Özlem Zengin, ÅžimÅŸirgil ile daha önce yüz yüze gelmediÄŸini söyleyerek “Tokat’taki kitap fuarı için de hiç kimseyle alakalı olumlu olumsuz bir talimat veya bir talebim olmamıştır” açıklamasında bulunmuÅŸtu.
 
TARTIÅžMAYA AKÄ°T DE GÄ°RÄ°NCE…
 
Tartışmaya Hükümete yakın Yeni Akit gazetesi de girdi. Yeni Akit’in haberinde “TÄ°MAÅž Yayınevinin standında 'Hoca' ile buluÅŸmak isteyenler, Prof. Dr. Ahmet ÅžimÅŸirgil'in gelemeyeceÄŸini duyunca ÅŸoke oldu. Hem TÄ°MAÅž yetkilileri hem de Prof. Dr. Ahmet ÅžimÅŸirgil, imza günü programının AK Parti Milletvekili Özlem Zengin'in giriÅŸimleri sonucu iptal edildiÄŸini doÄŸruladı” ifadeleri yer aldı.
 
Özlem Zengin bu kez Yeni Akit’e yanıt verdi.
 
AK Parti’li Zengin, sosyal medyadan yayımladığı açıklamasında “Ismarlama haber hazırlama, talep sahibinin arzusuna göre haber servis etme gerçek gazeteciler ve haberciler nezdinde hala ayıplanacak bir iÅŸtir” ifadelerine yer verdi. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.