Sosyal Medya

Güncel

AK Parti Grup Başkanı Bostancı EYT Hakkında Konuştu

AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, EYT sorunuyla ilgili "Türkiye'nin emeklilik sistemine ilişkin bir çalışma, çok gerçekçi olunması gerekir. Emekli olanların sayısını finanse edecek kadar çalışan olması lazım. Sorunu ne çözebilir buna bakılıyor" ifadelerini kullandı.



AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, CHP'nin komisyon kurulması teklifi hakkında, "Bu konu komisyon kurulmasını gerektiren bir husus değil" diye konuştu.
 
CHP'nin araÅŸtırma komisyonu önerisi
 
Habertürk'te katıldığı bir programda açıklama yapan Bostancı, CHP'nin EYT konusunda bir araÅŸtırma komisyonu kurulması teklifini gündeme getireceÄŸi konusunda, ÅŸu deÄŸerlendirmeyi yaptı:
 
"Ne diyorlar, emekli edelim verelim"
 
Ä°ÅŸin gerçeÄŸi herkes siyaset yapmak istiyor. Bu konu komisyon kurulmasını gerektiren bir husus deÄŸil. Esasen muhalefetin de bu konuda çözüm için ne söylediÄŸi pek belli deÄŸil. Ne diyorlar, 'Emekli edelim verelim', bu ÅŸuna benziyor. 'Köylü kardeÅŸlerim buÄŸday fiyatlarını arttıralım' dediniz. Sonra ÅŸehirlilere dönüp, 'kardeÅŸim ekmeÄŸi neden bu kadar pahalıya alıyorsunuz indirelim ekmek fiyatlarını' böyle bir akılcılık üzerine belli kesimleri memnun ediyor gibi görünebilirsiniz ancak arada illiyet bağı yok.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.