Sosyal Medya

Güncel

Ahmet Davutoğlu'nun partisine katılım şartı: Saygın ve şaibeye bulaşmamış olmak

AK Parti'den istifa ederek yeni parti çalışmalarına hız veren eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, ilk saha konuşmasını 18 Ekim'de Manisa'da yapacak. Davutoğlu'nun Manisa'da yeni parti süreciyle ilgili açıklama yapabileceği ifade edilirken, çalışmalarda sona gelindi. Davutoğlu, yeni kuracağı ekibe katılmak isteyenlere "şaibeye bulaşmama" şartı koştu.



Tarafsız Haber Ajansı'ndan Mehtap Gökdemir'e konuÅŸan DavutoÄŸlu'na yakın kaynak, parti çalışmalarına iliÅŸkin, "Son aÅŸamadayız. Åžekillenme devam ediyor. Biz çıkışımızı yapacağız en kısa zamanda. Program, Tüzük bitme aÅŸamasında" dedi.
 
"Tüzük yalnız Türkiye deÄŸil, geliÅŸmiÅŸ ülkelerin partilerin tüzükleri dahi inceleniyor" diyen kaynak, "Ä°yi bir ekip yoÄŸun bir ÅŸekilde çalışıyor" ifadesini kullandı.
 
DAVUTOÄžLU ÇALIÅžMALARINI Ä°KÄ° AYRI OFÄ°STE YÜRÜTÜYOR
 
DavutoÄŸlu çalışmalarını iki ayrı ofiste yürütüyor. ÇarÅŸamba, PerÅŸembe, Cuma günleri Ankara'da Beysukent'teki ofiste; Cumartesi, Pazar, Pazartesi, Salı günleri de Ä°stanbul'da Levent'teki ofisinde çalışıyor. Hem Ankara hem Ä°stanbul'daki ofislerin çok yoÄŸun bir ÅŸekilde ziyaretçi akınına uÄŸradığı belirtildi.
 
Partinin kuruluÅŸ takvimine iliÅŸkin de, "Kısa zamanda sonuçlanır" ifadesini kullanan DavutoÄŸlu'na yakın kaynak, "Biz tabanda da teÅŸkilatlandık. Tüm illerde çekirdek kadrolar oluÅŸturuluyor. Ä°nce eleyip sık dokunarak bu kadrolar oluÅŸturuluyor. Güçlü bir teÅŸkilatlanma çalışması var" dedi.
 
PARTÄ° Ä°ÇÄ°N "ÅžAÄ°BEYE BULAÅžMAMIÅž" ÅžARTI
 
DavutoÄŸlu'na yakın kaynak, teÅŸkilatları oluÅŸtururken dikkat ettikleri kriter olarak, bugüne kadar ÅŸaibeye bulaÅŸmamış insanları seçmeye çalıştıklarını belirterek sözlerini ÅŸöyle noktaladı:
 
"Åžimdiye kadar ÅŸaibeye bulaÅŸmamış, dürüst, istikameti düzgün, geçmiÅŸte siyaset yapmış da olabilir, yapmamış da olabilir, çevresinde sevilen, sayılan, saygınlığı olan, ismi herhangi bir yerde ÅŸaibeye bulaÅŸmamış, istikameti düzgün insanlarla yürümeye çalışıyoruz."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.