Sosyal Medya

Ahmet Davutoğlu bu kez Arınç'ın memleketi Manisa'da konuşacak

AK Parti’den istifa ederek yeni parti çalışmalarına hız veren Ahmet Davutoğlu, 18 Ekim’de Manisa'da konuşacak. Davutoğlu’nun partisinin programının ve tüzüğü bitme aşamasına geldi.



Yeni parti çalışmalarına hız veren eski BaÅŸbakan Ahmet DavutoÄŸlu, ilk saha konuÅŸmasını Manisa’da yapacak. DavutoÄŸlu, 18 Ekim’de Manisa’da yapacak. DavutoÄŸlu’nun Manisa’da yeni parti süreciyle ilgili açıklama yapabileceÄŸi ifade edildi.
 
"SON AÅžAMADAYIZ"
Tarafsız Haber Ajansı'ndan Mehtap Gökdemir'e konuÅŸan DavutoÄŸlu'na yakın kaynak, parti çalışmalarına iliÅŸkin, "Son aÅŸamadayız. Åžekillenme devam ediyor. Biz çıkışımızı yapacağız en kısa zamanda. Program, Tüzük bitme aÅŸamasında" dedi.
 
"Tüzük yalnız Türkiye deÄŸil, geliÅŸmiÅŸ ülkelerin partilerin tüzükleri dahi inceleniyor." diyen Ahmet DavutoÄŸlu'na yakın kaynak, "Ä°yi bir ekip yoÄŸun bir ÅŸekilde çalışıyor" ifadesini kullandı.
 
DAVUTOÄžLU Ä°STANBUL VE ANKARA'DA ÇALIÅžMALARINI YÜRÜTÜYOR
DavutoÄŸlu çalışmalarını iki ayrı ofiste yürütüyor. ÇarÅŸamba, PerÅŸembe, Cuma günleri Ankara’da Beysukent’teki ofiste; Cumartesi, Pazar, Pazartesi, Salı günleri de Ä°stanbul’da Levent’teki ofisinde çalışıyor.
 
Hem Ankara hem Ä°stanbul’daki ofislerin çok yoÄŸun bir ÅŸekilde ziyaretçi akınına uÄŸradığı belirtildi.
 
“TÜM Ä°LLERDE ÇEKÄ°RDEK KADROLAR OLUÅžTURULUYOR”
Partinin kuruluÅŸ takvimine iliÅŸkin de, “Kısa zamanda sonuçlanır” ifadesini kullanan DavutoÄŸlu’na yakın kaynak, “Biz tabanda da teÅŸkilatlandık. Tüm illerde çekirdek kadrolar oluÅŸturuluyor. Ä°nce eleyip sık dokunarak bu kadrolar oluÅŸturuluyor. Güçlü bir teÅŸkilatlanma çalışması var” ifadesini kullandı.
 
TEÅžKÄ°LATTA YER ALACAKLARDA ARANAN KRÄ°TERLER
DavutoÄŸlu’na yakın kaynak teÅŸkilatları oluÅŸtururken dikkat ettikleri kriterleri de ÅŸöyle anlattı:
 
“Åžimdiye kadar ÅŸaibeye bulaÅŸmamış, dürüst, istikameti düzgün, geçmiÅŸte siyasette yapmış da olabilir, yapmamış da olabilir, çevresinde sevilen, sayılan, saygınlığı olan, ismi herhangi bir yerde ÅŸaibeye bulaÅŸmamış, istikameti düzgün insanlarla yürümeye çalışıyoruz.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.