Sosyal Medya

Güncel

Nihal Olçok, Süleyman Soylu'ya sordu: Hayırdır dağda adam mı kalmadı

15 Temmuz darbe girişimi gecesi eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'u kaybeden Nihal Olçok, Diyarbakır'da çocuklarının PKK tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP binası önünde oturma eylemi yapan annelerle ilgili açıklamada bulundu.



Olçok, Ä°çiÅŸleri Bakanı Süleyman Soylu'yu etiketlediÄŸi paylaşımında "Hayırdır daÄŸda adam mı kalmadı" ifadesini kullandı.
 
Nihal Olçok kiÅŸisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, HDP binası önünde oturma eylemi yapan annelerin ortak özelliÄŸinin çocuklarının AKP'nin baÅŸlattığı Çözüm Süreci'nde kaçırılması veya ikna edilmesi olduÄŸunu söyledi.
 
Hayırdır dağda adam mı kalmadı
 
Gazeteci Nedim Åžener'in, ABD'li düÅŸünce kuruluÅŸunun kongreye sunduÄŸu "Türkiye ile PKK arasındaki barış müzakereleri baÅŸlasın" önerisine tepki gösterdiÄŸi Twitter paylaşımını alıntılayan ve Ä°çiÅŸleri Bakanı Süleyman Soylu'yu etiketleyen Olçok, "Bu annelerin ortak paydası çoÄŸunlukla çocukların çözüm sürecinde kaçırılması veya ikna edilmesi. Hayırdır daÄŸda adam mı kalmadı" dedi.
 
Olçok, paylaşımında ÅŸu ifadelere yer verdi:
 
"Diyarbakır'a giden bir anne olarak dikkatimi en çok çeken ve hiç yazılmayan bir ÅŸey var. Bu annelerin ortak paydası çoÄŸunlukla çocukların çözüm sürecinde kaçırılması veya ikna edilmesi. Hayırdır daÄŸda adam mı azaldı."
 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.