Sosyal Medya

AK Partili Miroğlu ve Yeneroğlu'ndan 'Ahmet Altan' mesajları: 'Özgürlükçü Türkiye hayal olmamalı'

15 Temmuz'da düzenlenen darbe girişiminin ardından tutuklanan yazar Ahmet Altan için eski AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu ve AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu'ndan 'özgürlük' mesajları geldi.



Eski AK Parti Mardin Milletvekili Orhan MiroÄŸlu ve AK Parti Ä°stanbul Milletvekili Mustafa YeneroÄŸlu, cezaevinde bulunan yazar Ahmet Altan için Twitter’dan mesaj verdi.
 
Ä°lk olarak MiroÄŸlu, Altan’ın yeni yayınlanan ve Türkçe olarak basılmasına izin verilmeyen kitabı Fransa’da gördüÄŸünü belirterek, “Tanıtımında ‘Bir daha dünyayı göremeyeceÄŸim’ yazıyor. GeçmiÅŸ olsun Ahmet, bir an önce özgür olmanı diliyorum. Bu ülkede, iki yılda kırk insanın öldürüldüÄŸü bir cezaevinden saÄŸ çıkmış mahkumlardan biri olarak diyorum ki umutsuz olma” diye yazdı.
 
 
Bu mesajı retweet eden ve halen AK Parti Ä°stanbul Milletvekili olan Mustafa YeneroÄŸlu da, ” ‘I will never see the world again’ veya ‘Ich werde die Welt nie wieder sehen’ kitabı Ä°ngiltere’de ve Almanya’da raflarda, ikisini de aldım, Türkçesi yok. DeÄŸerli abim, bu ayıp bizlere yeter. Ve hep birlikte ahlaken sorumlu olduÄŸumuzu unutmayalım. Özgürlükçü Türkiye hayal olmamalı!” diye yazdı. 
 
 
 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.