Sosyal Medya

Güncel

Bahçeli'nin Düştüğü Videoyu Paylaşan CHP'li Mücahit Avcı Darp Edildi

Geçtiğimiz günlerde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kırmızı halıda yürürken düştüğü videoyu “Kırmızı halıda kafası üzerinde yürüyen şahıs” notuyla paylaşan ve ardından MHP’liler tarafından tehdit edildiğini duyuran CHP’li Mücahit Avcı’nın, darp edildiği görüntüler yayınlandı. Avcı’nın Ülkü Ocakları üyesi bir grup tarafından darp edildiği iddia edildi.



CHP’li Mücahit Avcı, geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından Devlet Bahçeli’nin kırmızı halıda yürürken düştüğü videoyu “Kırmızı halıda kafası üzerinde yürüyen şahıs” notuyla paylaşmış, ardından kendisine gelen tehditler olduğunu belirtmişti.
 
 
Avcı, kendisini tehdit edenler arasında MHP MYK Üyesi, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı gibi isimlerin olduğunu da açıklamış, kendisini tehdit edenleri “Liderlerinizi ve ideolojinizi tanrı yerine koymayın. Gerektiğinde liderlerinizi eleştirebilin onlar da insanlar. Üstelik bu tehditleri açık kimlikleriyle yapamayacak kadar da korkak bir güruh bunlar” şeklinde eleştirmişti.
 
Avcı’nın bir grup tarafından darp edildiği görüntüler sosyal medyada yayınlandı. Görüntülerde Avcı’ya saldıran gruptan bazı kişilerin “Herkes haddini bilecek” diye bağırdığı duyulurken, grubun Ülkü Ocakları üyesi olduğu iddia edildi.
 
İşte o görüntüler:

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.